söndag 26 september 2010

Lite DT kort och ett höstkort...

I dag visar jag två av mina första DT kort till Vilda Stamps.
***
Detta är ett kort som jag skulle behöva göra många av till mig själv. Jag är värdelös på att komma ihåg födelsedagar. Så ett Bättre sent än aldrig-kort borde jag ha en hel hög på lager här...hehe..
Jag tokgillar den stora anslagstavlan som jag använt här...och på den har jag stämplat brevbakgrunden...Sen är väl lilla Mimmi söt åxå :)

Lite blommor åxå...Den fina blingbradsen som är i mitten av blomman....Köpte dom på gekås, 25 st för 19 kr...visst var det billigt. Köpte på mig några stycken, men ångrar att jag inte köpte fler...hoppas dom finns kvar när jag ska dit nästa gång....
***
Här är nästa DT kort...Tanken är att detta ska passa en tuff kille..
Alla stämplar jag använt här på dessa kort kommer från Vilda stamps...läckra va:) ....

***
ScrapTorgets septembertävling gick ut på att skapa nåt med tamat Höst + att det skulle finnas minst ett löv på sitt alster....Jag hoppade på denna tävling och så här blev mitt bidrag...(kunde inte låta bli Vilda stamps stämplarna här heller....flaskorna kommer även från dom...)


Lite farliga flugsvampar hör väl hösten till :)

Vann gjorde jag dock inte....men inte konstigt...det var så många fina bidrag med....
***
Nä, nu ska jag fortsätta mitt skapande....just nu håller jag på med mitt tredje DT kort:)
Ha en bra dag alla bloggare:)



tisdag 21 september 2010

Jag har fått pippi.....

Tyvärr är jag just nu jättedålig på att uppdatera här märker jag.....hinner inte riktigt blogga så mycket som jag skulle vilja. Jag fattar inte vart tiden tar vägen...Däremot har jag fått pysslat lite, och två av korten kan jag lägga upp här nu. Det tredje är till scraptorgets tävling, så den får ni se en annan gång:)
***
Första kortet har jag gott loss på distresser och stämplar.
Jag har gjort pappret med några distressfärger och sen har stämplarna fått leka runt lite:)
Fåglen har jag distressat...
***
Det blev visst en liten pippi på det andra kortet åxå....och även denna har jag distressat.

Ett litet blomhörn......
Lovade i förra inlägget lite DT alster....lovar att minst ett ska komma i nästa inlägg. Ett inlägg som jag tror kommer snart då jag har fler kort att visa upp....Så välkommen åter, snart:)




tisdag 7 september 2010

Bröllop

Sitter och klurar på några DT kort, är så himla kul att skapa med Vilda stamps stämplar....dom är ju bara sååå coola. Så snart dyker det upp DT-kort...men tills dess får ni nöja er med ett litet bröllopskort.
En liten liten pins, sen "snodde" jag några pärlor av barnen. Dom har SJUKT många pärlor, så om lilla mamma tar nån gör nog inget:) Det är ju ändå jag som har betalat dom...hehe..

Förr använde jag ofta tyll, men har inte gjort det på länge. Men nu plockade jag fram lilla påsen med tyll igen. Så bakom blommorna har jag lite tyll...
Ja, det var jag hade att visa denna gång, men som sagt....snart lite DT-kort:)



torsdag 2 september 2010

Höst kort.

Ja, det känns verkligen som hösten är här nu, även om dom senaste dagarna har varit soligt och skönt....men ändå med en liten gnutta höstluft. Och jag älskar det!!!!! Hösten är nog en liten favoritårstid...tillsammans med våren. Jag gillar när man kan kura inne med en filt på sig, lite levande ljus och alla måsten är borta. På sommaren är det mycket måsten...Man måste hinna med stranden, klippa gräset, rensa landen, hinna grilla med grannarna, fara på semester...Även om allt det är jättehärligt och roligt, så blir det ganska fullt upp hela tiden. Men på hösten, då kan man ta det lugnt....och man får mer tid över för att pyssla....hehe....
Och pysslat har jag gjort lite, även om jag har varit sjuk några dagar. Och dom första dagarna orkade jag inte ens upp till pysselbordet. Jodå, så sjuk var jag....men idag är jag bättre och har gjort två kort i höstens färger...
***
Först ut är ett riktigt höstkort, men ett höst träd och svampar......
Svamparna har jag satt på olika 3D kuddar för att få lite mer "liv" i dom...
Och nästa kort är lite höstlikt i färgerna, orange, brunt och gult....Har släppt loss lite stämplar här och där, och jag gillar den stämplen med den fina texten på. Det stämmer så bra:)
***

Det var vad jag hade att visa denna gång....men jag tror nog att jag kan visa upp mer till helgen:)

Och Tack åxå till alla som har gratulerat mig till DT platsen, blir jätteglad!

Kram