tisdag 21 augusti 2007

resultaten av gårdagens miniträff

Här är resultaten av gårdagens lilla miniträff jag hade här hemma. Det blev en till men den är tlii träskets utmaning, så den får jag visa senare. Jag är nöjd med allihopa. Jag gillar fotot så mycket på den första LOen, där Tindra och My går i skogen.

Lämna nu lite ris och ros när ni ändå är här.8 kommentarer:

Sosofofie sa...

den andra lo:en är super! Den första är oxå fin men jag hade centrerat papper och foto lite mer :-D

Fiafisen sa...

Jättefina LO:s! Håller med om att det va ett riktigt mysigt foto på första!!

Scrapmom sa...

Den första är helt underbar! Älskar det mönstrade pappret, och gud vad snygga blommorna är! Antar att det är rub-ons? Kanske skulle jag satt fotot lite mer i mitten, och gjort nånting åt den tomma ytan på det rosa under journalingen.
Gillar den andra skarpt också, papprena matchar jättebra. Snyggt att du rundat hörnen och sen rivit andra sidan, gillar rankan i fotohörnet också. Skulle nog bytat ut de gula blommorna mot nån annan färg, de sticker ut ganska mycket. Men det är möjligt att färgerna är lite annorlunda irl. Hur som helst så är båda LO-sen jättefina! :-D

bitte71 sa...

Båda var jättefina, älskade blommorna på den första! Är det rub ons eller? Men som de andra säger, kanske att jag satt kortet mer i mitten för att balansera den lite - men annars är den underbar!
Den andra är också fin, mysigt foto och matchande papper. Jag hade kanske chalkat de rivna kanterna lite, men så är jag ju chalkoman också!:-D
Kram

Claudia79 sa...

Härliga LO:s båda två! och tack söta du för din kommentar på min blogg! Kram

bark sa...

Härliga Lo:s båda två. Som alla andra sagt ursnygga blommor!!

Linda sa...

Oj verkligen fina lo.s båda två! Håller med dom andra om blommorna! Köpställe? ;)

Skumpis sa...

Fiiiina! Och vad mysigt med miniträff! :-)