tisdag 1 januari 2008

Hjälp mig med rubrik...

Vad ska jag ha för rubrik på detta kort. Det är lilla Tindra och min lillasyster. Kortet tog igår och jag tycker dom är så bra på detta kort. Måste absolut scrappa det, men kommer inte på nån bra rubrik....som vanligt....

7 kommentarer:

emelie sa...

det jag först kommer att tänka på är Underbara, men man kan ju också göra en titellös bara för att kortet är så fint.

SasSa sa...

Två töser i tankar...
Kanske;-)
Kram SasSa

Willea sa...

Tack för din gulliga kommentar i min blogg :)

Jag är inte så värst bra på rubriker... Hade nog valt "söta flickor" eller "söta töser" eller "du och jag" el nåt liknande. Titellöst, som Emelie tipsat om, är också en bra idé! Eller varför inte deras namn? Eller "Moster och jag"?

Sanna F sa...

Ja jag håller med
"Moster och Jag"

Lycka till!

Lotta sa...

Tack för era svar. Tycker åxå att Moster och jag är bra......fast jag har ganska nyss gjort en sån LO med den rubriken. Då med min andra syster, så jag kan inte ha det igen.

Kom med fler förslag är ni snälla....

Aase/ängel60 sa...

Tillsammans eller som emelie sa underbara..... Svårt med titel ibland, tror man tänker lite för mycket på att det ska se/låta bra. Oftast är det allra första som dyker upp i huvudet det som blir bäst. Ibland måste en LO mogna till, jag har en sådan på scrapbordet just nu med en stansad titel men jag vet inte....?
Må gott. kram aase

kajsa sa...

oj vad mkt du har hunnit uppdatera här.. tycker ändå att jag är här och kikar varje dag..
vad fin den var som du hade akrylat runt kanterna.. det får jag nog kolla/testa..
ja ibland blir rubrikerna svåra till vissa foton.. men kanske " i tankar" el "underbara" - jag gjorde en en gång som det stod "du och jag..(mormor)" och sen skrev jag längre ner.. "tror jag det" precis som alfred och Emil.. men det är svårt när man inte känner personerna.. men som emelie sa. .man behöver inte ha en titel.. gör lo´n först så kan du känna dej för..
hoppsan.. så långt det blev.. hehe
må så gott
kramen..