tisdag 11 november 2008

Här kommer lite nytt....

Här kommer mina senaste alster.....som jag lovade i förra inlägget. Som jag trodde blev det aldrig nåt dagsljus idag:( Det spöregnar och är disigt och grått, så färgerna stämmer så där med verkligheten. Men så har väl nästan alla det nu vid denna tid på året.

Den första här, en LO till scrapopols utmaning. Denna gång ville dom se cirklar. När jag satte mig ner för att göra denna LO såg den heeelt annorlunda ut i huvudet. Tror nog inget är som jag hade tänkt mig, men jag är nöjd med den ändå:) Har faktiskt, kors i taket, använt mina gamla foam stamps till rubrik....Japp, ni hörde rätt:) Jag dammade av dom och använde dom och det var faktiskt riktigt roligt......Har tänkt länge att jag skulle sälja dom på tradera, men så vet man aldrig....Rätt som det är så vill man ha dom igen.....Använder ni foam stamps nån gång nu för tiden?

Nästa här är ett julkort till, har här använt mig av Stämpelbodens härliga julstämplar.....Jag vill ha HELA deras stämpelsortiment....är det möjligt tror ni...hehe...Men visst är dom härliga?
Har ju haft en ledig dag idag.....kul att vara hemma med barnen, fast det blir mer och mer tjuvnyp och syskonbråk mellan dom.....och den som är starkast och mest busig är lilla Tuva....hon brottar ner Tindra som ingenting:) När Gunnar kommer hem i em ska jag åka till Borås och byta ett par skor vi köpt till Tuva, dom är för små kom vi fram till när vi väl kom hem med dom. Men jag ska nog åxå åka och köpa en ny mobil, min är gammal och knapparna börja ge upp......Men hjälp vilken djungel det är.....finns en del att välja på om man säger så:) Vi får väl se vad jag kommer hem med:)

16 kommentarer:

Hem i vitt sa...

Så fint precis som vanligt!

Ser att du har gett en award, tack så mycket, ska lägga upp och fixa ikväll, hoppas jag att jag hinner :-)

Kram

Helén sa...

Åh, man ska inte fördöma de gamla foamstampsen! ;) Det blev verkligen jättefint. Är det en stämpel, de gröna cirklarna nere till höger på layouten?
Jättefint julkort också!

clarellis sa...

Fin LO men julkortet var helt fantastiskt snyggt.

Scraptroll sa...

snyggt. julkortet är verkligen mysigt.

zozzo_87scrapbooking sa...

Så fina alster du har gjort!!Roligt att se ett julkort i andra färger än rött o grönt:-) Nepp nu ska jag gå o blåsa såpbubblor*hehe* /sosso

Miss Goldie sa...

Jättefin LO! Jag har haft några olika foamstamps-alfabeten också, men jag har faktiskt sålt alla utom ett. Har funderat på att använda dem nån gång, men jag är alltid för lat för att börja klotta med stämplar och färg :-)

rebecka/bleckvard sa...

Lo´n blev jättesnygg :D gillar alla stämplar och det runda :)
det blåa julkortet blev super fint :)
www.bleckvardsscrap.bloggagratis.se

Anonym sa...

Nej, där ser man, det kan vara farligt att göra sig av med saker. Bäst att låta bli ;-) Superfin LO och ett lika fint kort!

Kram

Lena50 sa...

Så fint som vanligt, annorlunda men fint julkort, kul stämpel.....LO är oxå en kul färgklick, kortet passar så bra till utmaningen, såpbubblor, är verkligen BUBBLOR...

MonicaO sa...

Så riktigt fint kort och LO du har gjort.
Mycket fint.
Monica

Bark sa...

Vad mycket fint du gjort!! Älskar det blåa julkortet.

Nina sa...

Vilken himlans fin och härlig LO!!

Fia sa...

Tack för all din omtänksamhet. Jag blir så glad för dina kommentarer och det känns faktiskt som om dina uppmuntrande ord får allt att kännas lite lättare.

Jag gillar verkligen julkortet som du har gjort, men själv har jag aldrig lyckats med det blå. Några foamstamps har jag aldrig köpt..... men de som du har är ursnygga. Hoppas att allt gått bra i Borås och att du fått en fin mobil. Själv kör jag med P1 som jag älskar.

Kram fia

Kamilla sa...

Snyggt!!!
Jo visst vill man ha hela sortimentet!! såklart ;D men huuur dyrt skulle inte det vara?
Foamstampsen...*harkel* jag har några som jag aldrig använt...vet inte hur man gör riktigt *generad*

Lotta sa...

Hej Lotta, kul att kika in hos dig och se vad du hittar på, både i scrapping och i vardagen! Hittade hit via Aases blogg och eftersom du inte var med på scrappträffen i lördags så kollar jag här istället. Vilka fina indbjudningskort till barnkalas du gjort!!!!! vilket jobb.

Hoppas vi ses på någon träff snart igen.
Ha det gott!
Lotta

Articsisters are: sa...

Hej hallo!

Onsdageftermiddag kändes som en bra dag för en blogrunda. Hoppas allt är gott med dig och att du börjar ladda för första advent.

Jag gillar det sista siluettkortet väldigt mycket. SÅ härligt

Jag har gjort en kalender till ett projekt, med det menar jag att jag tillverkat en liten svensk med en bild för varje månad och med röda söndagar. Den är enkel men funktionsduglig. Du kan hämta hem den från min och systers blog. Det ligger med ett a4-blad med alla månaderna (bara att skriva ut – klippa och använda) samt en png-fil för varje månad.
Du hittar den på;
www.articsisters.blogspot.com

Skriv gärna en kommentar så blir vi glada.

Lisbet