söndag 14 december 2008

En friskt scrapparlotta igen:)

Så gott att känna sig hyfsad frisk igen.....lite hosta och snorig näsa kvar, men annars pigg igen. Hela familjen är faktiskt friska och nu känns det gott att ändå ha gjort av influensan, bättre nu än julveckan eller nåt sånt.
Och nu är jag frisk nog igen att kunna scrappa:) Jag gjorde ju ett tappert försök att göra till Scrapopolutmaningen, men ja....det kortet blev ju som det blev......Men nu är jag nöjdare.
Jag skulle vilja ha eran hjälp åxå.....Jag ska göra ett kort till en tjej i 20 årsåldern, en lite tuffare tjej. Så att göra ett kort i rosa med spets och söta blommor....nä det skulle inte passa henne. Så detta blev en liten utmaning att göra ett tuffare kort. Jag har gjort två....men frågan är nu vilket hon ska få. Vilket tycker ni? Vilket passar bäst till en tuff, ung tjej? Vad hon har turen att slippa....ja det får ni inte se nu. Jag vet att hon ibland, dock väldigt sällan men ändå, kikar in här....Så hon inte anar nåt....Jag ska visa er insidan vid ett senare tillfälle.


Alla dessa tre kort har jag gjort till Kort i Fokus som har CC nu......Jag ska försöka hinna med nåt till kanske, man har ju en hel vecka på sig vilket var kanon.
Tack alla gulliga med som kommer med goa kommentarer, ni gör mig till en lyckligare person:)
Har även fått en fin Award som jag kommer att visa och skicka vidare i veckan som kommer......
Ha en bra måndag!

7 kommentarer:

Ulrica... sa...

Så fina kort! =) Skönt ändå att du börjar känna dig något bättre! =)

Ha det gott, kram

Kamilla sa...

aaah nr 2 helt klart!!
Alla var jättefina och vad skönt att ni är på benen igen :D
Snart är det juuul!!!
Kramkram

Jessica sa...

Jag tycker nr2 den med stjärnorna, det var skitsnyggt och tufft! Det andra var också lite tuffare, men absolut det andra :-)

kramiz Lina!! sa...

Jag tycker absolut det rosa kortet!!! Det var ju störtskönt!! :) Men alla tre korten är ju självklart jättefina!!

Anonym sa...

hej
kort nr 2
ha en fortsatt bra dag
mvh
monica

Aase/ängel60 sa...

Härligt att ni är frisak igen :) Hoppas det vara nu.
Kram aase

ElinÅ sa...

Era stackare som åkt på influensan, men skönt att ni är på benen igen. Vilka snygga kort du gjort, som vanligt! Tokgillar det andra kortet med tanten och stjärnorna. Supersnyggt!!

Lovar....avokadojuice är hur gott som helst, va oxå skeptisk, men så älskar jag avokado och då va även juice gott:)
Kram