onsdag 2 september 2009

ett kort till jägaren kanske:)

Det börjar ju bli jakt tider nu.....och jägarna fyller väl år dom åxå:) Så här har jag gjort ett mycket enkelt Grattiskort till en jägare....eller kanske till nån naturintresserad:)....eller till nån helt annan...hehe...
Sen har jag gjort ett "välkommen till världen" kort, till en liten tjej:) Det var längesen jag gjorde ett kort i rosa nu....eller hur:) Så nu var det på tiden tyckte jag...hehe..
Lite bling och glitter.....och så mina älskade fjärilar:)
Meningen är nu att jag ska göra ett Välkommen till världen kort till en kille med....kanske det blir i kväll....om jag orkar. Är riktigt trött, så jag borde nog gå och lägga mig tidigt....fast jag är rädd för att det slutar som det brukar:)9 kommentarer:

Anonym sa...

Sååå fina kort, speciellt "jägar"-kortet!!!

Vet vad du menar, med att det slutar som det brukar. Jag har haft studiecirkel idag, och det är enormt kämpigt! Jag är ju cirkelledaren, som måste vara med överallt för att hjälpa tjejerna rätt (cirkel i scrap/kort/alter - och ja allt däremellan!) när de fastnar, inte förstår, vill ha smakråd..... Så nu ikväll är jag helt bombad, går till och med på morfin, men lägger jag mig????? Nääääe. Jag tror jag har blivit scrapberoende!

Kram

sari sa...

jisses...vilka härliga kort du har gjort igen!! gillade speciellt den översta!! Kram kram

Kamilla sa...

OOOh så underbara kort, och än fast jag inte är nån jägare, så älskar jag det kortet!!!
Det råååsa var ju supersött!!!

Kram kram

sari sa...

nalle stämpeln kommer från motivet. Den är bedårande...passar på så många kort..=) Ha en toppen dag! Kram

ElinÅ sa...

Hej tjejen!! Snyggt med öljetterna och snöret på jägarkortet, passade så bra! Det är en av mina favvodetaljer just nu. Flickkortet blev ju underbart gulligt med alla små bling o blommor. Söt stämpel! Såg att du ska på mässan i gtbg, skoj! Jag hade ju siktat in mig på första datumet, och nu när dom ändrade så jobbar jag den helgen, men ska kolla nästa v om jag kan va ledig, så håll tummarna:)
Kraam vännen!

Essmo sa...

Vilka fina kort! Härligt å se ett rosa igen ;)
Kram på dig!

Fia sa...

Oh så fina kort! Oh vilke kast emellan dem, både beträffande mottagare och stil! Du är en enorm inspiration. Hoppas att du har en skön och kreativ helg som väntar.......

Kram fia

Aase sa...

Är det en stämpel du använt till skogsdjuret, känner mig lite osäker på vilekt skogsdjur det ska föreställa.....
Attans det borde jägarns sambo kunna eller??? Snyggt var det iaf
kramen Aase

Eyovine sa...

Superfina! Menfastnade speciellt för jägarkortet =) gilar den stämpeln massor..