måndag 12 april 2010

CC och scrappträff...

Nu har det varit CC på både Scrappiz och brunsons i en hel vecka. Trots att det hållt på så länge så har jag inte hunnit med så många utmaningar som jag hade önskat....
Igår hade vi en liten scrappträff i Holsljunga, vi var 14 goa och scrappgalna tjejer som pysslade nästan hela dagen. Men som vanligt får jag väldigt lite gjort på dom där träffarna, jag tycker det är kul att sitta och prata och kolla in allt fin som alla andra gör.....Men dom två första här fick jag gjort igår....
***
Detta första kort har jag gjort till en av Scrappiz utmaningar....Man skulle göra ett kort med tema Vår. Här har jag gjort pappret själv med distresser och ett gäng stämplar. Fjärilen är från Panduro....bara älskar dom här fjärilarna måste köpa fler:)
***
Även detta kort gjorde jag igår på träffen, och den är till Brunsons CC. Här skulle man använda stämplar....ett färgat motiv, två andra stämplar...dock ej motivstämplar och sen en swirl som man fick använda hur många gånger som helst. Jag har ett målat motiv, och bakom har jag en textstämpel som jag har maskat ihop med motivet. Sen har jag då Kram stämplen....och på det rosa pappret har jag använt en swirlstämpel runt kanterna....Så har jag scrappat i min favoritfärg just nu....Lila:)
***
Innan i vecka har jag fått lite gjort med på kvällarna....Detta kort är en utmaning på Scrappis CC där fokus skulle vara på motivet...man fick bara använda ett fåtal dekorationer.
***
....och detta kort är till en skiss utmaning plus att man skulle använda tre olika mönsterpapper. Även denna är till CCen på scrappiz.
***
Nä, nu ska jag ut i solen en stund....det är ju riktigt vårväder ute:) Härligt!

8 kommentarer:

Wildärtan sa...

Vilket härligt vårkort längst upp - men alla är ju snygga i övrigt oxå of course! Jag hann inte med nån CC, jag har flyttat och renoverat... fast det är ju kul det med:-)

Britt-Inger sa...

Jag är likadan på pyssel träffarna, får inte mycke gjort ;) Men har en runt om mej som brukar låta....Färdig, vad ska jag gör nu...JÄMT...och jag bara siter där ;);)
Jätte fina kort i alla det utformningar ;)
Håller just nu på med KAOS, 3 st. som jag fick av någon ;);)
Ha det gott så länge.
Kramar.

frubards pysselkök sa...

Oj,oj,oj vilka underbara kort. Jag tycker du är helt suverän :-)
Har suttit och bläddrat runt butikerna för att leta några nya stämplar, men hittar inga jag fastnar för. Har du några att låna ut?

Kram // Kikki

Maria Thim Kokki sa...

Wow vilka snygga kort =)
Älskar verkligen den skira fjärillen, vart kommer den ifrån?

Kram Maria

Nina sa...

Vilka fina kort :)

Pysselmaja sa...

åååå vilka härliga kort!

Kram Pysselmaja

Cathrine/caca sa...

Åh vilka fina kort, fastnade särskilt för det gula och rosa. Låter så kul med träffen, önskar jag kunde varit med, men nästa gång så...
Kram

Gurkiss Scrappande sa...

Jätte fina kort och skoj med scrapträff :)

Ha de gott.
Kram Gurkiss