söndag 22 augusti 2010

glest med uppdateringarna

Usch vad jag är dålig på att uppdatera här nu....., jag har pysslat en del men det har inte blivit av att jag har laddat upp dom här. Men nu så ska jag visa er några av mina senaste kort.
***
Först ut här är ett vintage kort. Har gott loss med lite stämplar, lite kul tycker jag :)

Tog en liten detaljbild på nycklen från Vilda stamps.......den synstes lite dåligt på fotot såg jag...syns mer i verkligheten.
Här har jag fått en kortbeställning till ett bröllopspar. Dom som ska gifta sig älskar motorcyklar, så dom som beställde kortet ville gärna ha med en motorcykel....efter mycket letande efter en motorcykelstämpel var det en gullig person som fixade en åt mig....tack :)
Kortet skulle helst gå i grönt och guld, så jag har använt lite guldstickles runt det gröna pappret och på blommorna...syns lite dåligt här. Gjorde kortet ganska fint innuti med, men glömde fota det...
***
Sist ut denna gång är ett dopkort som jag fick beställning på åxå.....här har dock ett litet, vi kan kalla det skönhetsfel inträffat....heheee..Kan ni hitta det???
***
Så det var en liten uppdatering i alla fall....har lite fler nya kort som jag inte fotat än. Men dom visar jag upp i nästa uppdatering, ska försöka så det inte dröjer lika länge som det gjorde till denna gång.
**
Ha det bra!

9 kommentarer:

Terés sa...

Jättesnygga! Jag gillar verkligen din stil...

Maritha / Dilorf sa...

Så läckra kort.. Av dessa tre så föll det översta mig i smaken. Det är så följsamt i färgerna..

Kram!

sari sa...

Ååååh...vilka härliga kort allihopa! Gillade speciellt den första!! Attans..nu måste jag kolla efter den nyckel stämpeln..*S* Fick en sån "Vill-absolut-ha-känsla!!*

Linda sa...

Väldigt fina kort! :)

Maiden sa...

Den som väntar på någe gott liksom!!! Otroligt fina kort! Har svårt att se ngn skönhetsmiss... Möjligtvis kanske nallen är "över-embossad"..?
Kram

ElinÅ sa...

Hej tjejen! Hoppas allt är bra med dig o att du haft en härlig sommar! Härliga kort som vanligt. Bröllopskortet är riktigt läckert, du får ihop detaljerna så himla bra! Hmmm, skönhetsfelet på dopkortet va inte lätt, men kan det vara a:et i Joakim som kommit på fel håll? Men i så fall så va det bara charmigt tycker jag:) Kom på att jag glömt svara på en fråga du hade för 100 år sen om vad jag tog för mina kort i butiken..... För dom stora (oftast 12,5x12,5) 45kr och för små (9,5x9,5) 25kr och då ingår kuvert oxå. Har du siktat in dig på någon mässa i höst? För min del blir det nog Eriksbergshallen i slutet på oktober.
Ha det gott! Kram Elin

Anonym sa...

Kan säga att bröllopskortet var JÄTTEFINT inuti! och några av dom som är med på det tyckte det var OTROLIGT fint! Du är oerhört duktig!!
Kram Jonna

Kamilla sa...

ÅÅÅh jättesnygga !!!!
Men på det sista kortet, vad har du för alfabet??
Det är ju så HIMLA SNYGGT!!!♥

kram kram

Lisa sa...

mysiga kort.... =)