söndag 27 februari 2011

alster från pysselträffen :)

Igår var jag på en liten träff i Pysselskafferiet och som vanligt så stortrivs man i Stinas underbara butik. Och som vanligt så var det åxå jättetrevliga pysseltjejer där:)
Dock fick jag inte så mycket gjort, tiden gick helt otroligt fort. Jag har ju en tendens att prata lite för mycket....och så blev det nog igår. Men jag fick gjort ett helt kort färdigt, sen hann jag påbörja ett annat....
**
Detta kort var det kort som jag hann göra färdigt. Hittade underbara Inkido papper hos Stina med fjärilar på bla.....så med dessa härliga papper fick jag gjort detta kort.
Textstämplen är från Vilda stamps. Jag skar åxå ut två små fjärilar från pappret och satte dom på hjärtat.
Insidan, textstämplen här kommer åxå från Vilda stamps, fast då från ett av deras grymma kit.....och har ni inte beställt dom får ni skylla er själva. ( Ni vet väl åxå att ska ni beställa deras nya kit nu.....ja då får ni rusa för snart är tiden ute....länk till Vilda finner ni här till höger. Beställer ni inte lär ni ångra er....det är jag ganska säker på!! )
**
Detta kort hann jag börja lite på.....Jag köpte även dessa stämplar hos Stina igår (hon är smart, hon lägger träffarna precis när man fått sin lön....Smart Stina!!! ) Men jag hann inte färdigt helt med detta kort, så jag gjorde färdigt det idag.

Har snöflingor bakom blommorna och lite bling-bling här och där.....

Insidan......gått lös på massa stämplar....
***
Nu ser jag fram emot mässan i Göteborg.....Vilka utav mina bloggläsare ska till mässan i Göteborg?? Kanske ses vi där :)

7 kommentarer:

Mia sa...

Nu ramlar jag av stolen vilka fina stämplar, och snyggt använda! Jätte fint scrappat!!

sari sa...

åååh herreguuuuu Lotta...Jag är KÄR i dina kort!! Så ljuvligt vackra...underbara detaljer...
Ha en toppen kväll!
Kram

Stephi sa...

ojoj vilket kort1 Superfint!!!

Ziro sa...

Otroligt fina kort! Många underbara stämplar och underbara papper!

Terés sa...

Hihi, jag har fuskat och köpt de stämplarna nu... ;) Kunde inte låta bli! Dina kort är alltid fantastiska min vän. Jag demade dem ikväll och jag är helt kääär!

Jag och Ulle åker nog till mässan som det ser ut nu iaf. :)

Anonym sa...

Vilka kort du gör helt underbara/Anitha

Cathrine/caca sa...

Sååå snygga kort!! Och vilka fina insidor!! Dom gillade jag verkligen! Hoppas komma iväg på mässan, inte helt klart än men förhoppningsvis blir det så. Är ju alltid kul med lite shopping, eller hur? Hästen får jag kolla vad det är för märke, hade lånat den.
Kram