söndag 28 oktober 2007

Leka tillsammans


Äntligen nåt nytt.......eller nytt och nytt. Denna LOen var till scraputmaingens utmaning förra veckan. Jag är nöjd med den.......fast det är bara att inse, jag tillhör inte dom där superduktiga scrapparna som har chanser att vinna på tävlingarna. Men nån ska ju ta dom sista platserna med, eller hur:)

Ni får gärna lämna en liten kommentar nu när ni ändå är här......

13 kommentarer:

Jenny sa...

Gillade din också! Stämpeln där uppe är ju såå snygg!

Anonym sa...

Å jag tycker din layout är jättefin, framför allt titeln på blomman med bandet bakom och knapparna på. En rolig detalj som jag definitivt ska lägga på minnet.

//Emma B

SandraK sa...

Tycker du ska vara helt nöjd med din LO även om du inte vinner priser! Jag gillar vardagsLOs, kul att bevara sådana foton också!

SasSa sa...

Tycker jättemycket om denna. Gillar blommar med texten extra speciellt. Rolig detalj.
Tycker visst att du utvecklar dig. Tror du ser det själv också om du går och tittar i dina äldre album. Seså upp med hakan och scrappa på. Vet att man kommer i svackor(inte alltid inspirationsmässigt utan även prestationsmässigt) lite då och då. Men tror att man behöver de svackorna med. För man lär sig av dem också. Tycker det är jättetrist ibland men ett uppehåll på ett par dagar och kanske någon ny idé eller nytt material, så kan det ske under.
Kom hit en helg snart så scrappar vi tillsammans, synd att vi inte kunde ta lite vin eller så, kanske hade blivit ännu roligare då...? Undra hur det skulle bli på fyllan och villan..?
Så stora kramen nu. Ring om du hinner.
♥SasSa

Claudia79 sa...

Den är jättefin! Och ge inte upp! En dag kommer du rätt som det är att vinna en tävling, om du nu känner att det är ett "mål" du har och fortsätter scrappa och skicka in till det..Jag förstår hur du känner, för ställer man upp i tävlingar/utmaningar så hoppas man ju givetvis....Stoor kram!!//F

bark sa...

Jättefin, vad fint du gjort rubriken.

bark sa...

Såg i min blogg att du frågade om stämpeln med snögubbe. Ärligt talat vet jag inte. Fråga Bitte i stället, hon har skickat den till Nenna 81 som kom över med ett exemplar av denna stämpel, håller med om att den är hur söt som helst och jag skulle oxå vilja ha den, tyvärr kan jag ju inte heller RAK:a den till dej, men hör med Bitte, det gjorde Nenna!!

Scrapmom sa...

Gillade den jättemycket! Blomman med "leka" är verkligen super :-)

Anonym sa...

Du scrappar ju jättefina LOs.

Du undrade om lådan som jag har till mina bugdies. Det är den stora plåtlådan från provo craft (tror jag) Engströms har dom. Om man ställer alfabetena på högkant så får man i 7-8 stycken.

Häls ikis "ikis.blogg.se"

aase/ängel60 sa...

Du är superduktig, men tror att du som jag hamnat i en lite höst nedgång..... Håller med Sassa om man tittar på sina gamla alster ser man ett oerhört resultat och utveckling. Men väntar hem lite nya saker kanske de kan få fart på mig. kram en stor en. AA

Anna sa...

Hej och tack för din fina kommentar i min blogg. Papperet är helt nytt och kommer från urban lily och heter oh so meery-blizzard. Köpte det av Lena på lajmscrap här i luleå. Tyckte det var kanonfint och passade så bra till bilderna. :)

Morfen sa...

En jättehärlig layout! Visst har det varit otroligt roliga utmaningar på Utmaningsresan? Jag hänger på fast har inte heller nån chans att vinna, huvudsaken är ju att man har kul när man scrappar och man blir lite utmanad. Gillar hur du lyckats få en så välbalanserad LO med så fina detaljer och man kan titta länge på den. Kram!

Sandra (Sasha) sa...

Jättefin! Tack för kommentaren och kiken i min blogg!