torsdag 21 februari 2008

Här kommer två nya LOer

Har kommit in i ett riktigt scrappastim. LOer bara spottas fram.....eller inte riktigt kanske, men jag får en hel del gjort nu på kvällarna. Tror mycket det beror på att jag nu kan ha datorn brevid mig när jag scrappar......nu kan jag ju ha koll på vad som händer här på nätet samtidigt som jag väljer papper. Älskar min nya dator, vilken tur att den andra pjade:)

Så här är mina två senaste.

Denna på lilla söta Tuva när hon sover så gott, försökte göra LOen lite mysig. Tycker jag lyckades ganska bra.
Denna är jag nöjd med, har använt färger som jag aldrig brukar använda annars nästan. Och sen är det ju så kul och det blir så häftigt med bubbelplasten.......vem kom på den underbara iden tro?6 kommentarer:

Bark sa...

Snygga Lo:s. Gillar cirklarna på tuta och kör.

LadyDi sa...

Hej hej! Tycker absolut att du lyckats få till en härlig stämning på sleeping beauty. Snyggt med spetsen också. Jag har aldrig testat bubbelplats, men det ser onekligen lockande ut. Har samlat en del men de ligger i byrålådan... Det enda ris jag kan komma på är eg inget ris, men jag skulle ev ha satt en fotomatta på det nedersta kortet. Kanske i samma färg som de senapsfärgade ringarna. Kram

Willea sa...

Jättefina! Gillar också cirklarna på den nedersta - läcker färg också :)

bitte71 sa...

Jättefina LO:s, tyckte nog bäst om den översta - så mysig! Och fint med spetsen!

Aase/ängel60 sa...

Värst vilket stim du är i...sååååå fina dessa var, gillar den översta så fina färger, den undre vilket underbart foto och snyggt med cirklar.
Visst är det bra med en bärbar.
är blir inte mycket gjort men jag kommer snart tillbaks. Tack för all din omtanke, behövs just nu. Kram kram Aase

fraise sa...

Fint. :-) Gillar också cirklarna.