onsdag 3 september 2008

Solig LO.....

Min lillasyster My tog en massa kort rakt upp mot solen i sommras och dom blev så läckra.....Så jag var tvungen att testa det åxå. Och det blev en massa härliga soliga kort.....här är ett av dom.....Var dock lite svårscrappat tyckte jag....blev så där nöjd över resultatet......
Nu längtar jag som en TOK till söndag och mässan. Ska bli såååå superkul. Tänk om man hade haft lite mer pengar bara.......men, men.....ska nog kunna handla på mig lite ändå:)

10 kommentarer:

Lena50 sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lena50 sa...

Nu tycker jag att du är lite dum Lotta :D...den Lo är ju bara strålnde, :) annorlunda, och som vanligt när det gäller dig helt rätt detaljer...hur fin som helst.
Dom korten är verkligen härliga som man tar mot himlen och får in solens strålar....det är My superbra på...ja du oxå :)

Nu ska jag försöka mig på den LO till Tomas...kommer inte på nån bra rubrik bara...gör du????

Hem i vitt sa...

Vilken ljuvlig LO. Och vilket vackert foto.
Kram från Meli

emelies blogg sa...

Ojojoj! så fin!! verkligen sjukt fin! jag gillar speciellt det där bandet på högra sidan som du har fixat och knytit så fint :D jag skickar en komentar lite senare och säger hur det blir på måndag :)

Mys blogg sa...

Gud vad snygg LO! Och coolt kort :D

emelies blogg sa...

Jag kommer på sminkpartyt :D

Anonym sa...

Åh, älskade snörningen. Det ska jag använda i någon LO snart.....! Tack för inspirationen.

ElinÅ sa...

Oj oj oj va mkt snyggt du skapat sen sist jag va här (som vanligt alltså:) Tycker bara det blir snyggare och snyggare LOsar!! Älskar både Badflickan Tuva (så söta utstansade blommor), Coolingar (hela upplägget är ju såå snyggt och alla fina detaljer, kan sitta o titta hur länge som helst) och Utsikt va ju helt fantastik den med (färger, detaljer, ja alltihop). Själv har jag pysslat dåligt sista tiden:( Men efter mässan kommer jag ju ha så mkt inspiration så då kommer jag igång igen:) Ska dit både lör och sön, ska bli så kul!!! Ska hålla utkik efter díg, vore kul att ses på riktigt:)
Kram

Miss Goldie sa...

Jag håller med de övriga - LO:n är kanonfin! Snörningen måste jag komma ihåg att testa nån gång också, det blir ju så läckert.

Du frågade om PS Elements - tyvärr vet jag inte alls vilka funktioner som finns i det programmet. Men det är ju inte så svårt att laga en sån journalingruta som jag hade gjort så jag gissar att det går i PS Elements också.

kramiz Lina!! sa...

Jättefn LO!!! Så fin blid o en Lo i nästan bara blått passar ju jättebra till det kortet!!!