torsdag 23 april 2009

KAOS-award

Idag damp det ner en underbar KAOS-award i min brevlåda.....den var från gulliga Angelica. Tack snälla du! Den ska nu hänga i min scrapparhörna så jag ser den varje gång jag sitter där och skapar:)
Så här ser den ut och motiveringen till varför jag får den löd så här...."Detta kortet är till en tjej vars support jag bara älskar att få, hon lämnar alltid så mysiga avtryck efter sig. Hon är kreativ som få och med en stor portion livshumor, en sådan alla borde ha vid sin sida!" Snacka om att jag blir glad!!!

Nu är det min tur att skapa tre KAOS-awarder och skicka iväg dom till tre bloggar jag diggar skarpt....Vill ge dom till många, men det finns några bloggar jag bara TOKGILLAR!! Så jag kommer att ge mina till
Essmo (såklart....)
Tiggy
och
Elin....
Jag vill att ni mailar mig era adresser så jag kan skicka dom lottajohansson_75@hotmail.com ....Jag har ännu inte skapat dom (har inte hunnit det) men ska göra det i helgen. Då lägger jag ut dom här med en motivering till varför dessa goa tjejer ska få dom.....

Vet ni inte vad en KAOS-award är?? Här kommer en liten förklaring...
KAOS(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)
En levande logga som sänds till någon man uppskattar.Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.Och på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.Varje KAOS-award innehåller:Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig SkaparglädjeSkaparens eget namnStorlek: 10x15cm
Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.

Barnen sover och sambon åkte för att jobba nu.....Gissa vad jag ska göra?????


5 kommentarer:

Essmo sa...

naahhhh! Du är ju för söt! ! goa Lotta!!! =) Vad glad du gör mig!

kram till världens bästa Lotta! =)

Tiggy sa...

Åh vad omtänksamt. :) Men som jag skrivit i min blogg så stöttar jag inte skicka-vidare-awards-konceptet. Men jag tackar för tanken!
/Tiggy

ElinÅ sa...

Nämen åhhh va glad jag blir!!! Du är ju för go! Va spännande:)
Tokgillar damen på kortet nedanför, så charmig och som vanligt så beundrar jag din färgläggning!
Sov gott!
Kram

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Åh vad kul att awarden kommit fram! Funderar redan på att göra tre till, får se om jag har någon tid till det i helgen!

Just nu är tankarna mest på hunden (och dörren till scraprummet ska vara stängd då Kiara anländer! Sådetså! *ler*), 2½ vecka känns plötsligt som en hel evighet!

Jättehäftigt Mamma-kort du gjort, tokgillar stämpelmotivet!

Hoppas du får en trevlig helg med underbart väder och många scraptillfällen!

Ha de bäst!
Kramar / Angelica

Kamilla sa...

ÅÅÅ så fin :D
Jag tycker det verkar kul med KAOS-awarderna! lite annorlunda är det allt!
kramkram