måndag 19 oktober 2009

Inköpen från mässan

Dom här mässorna är ju höjdpunkterna på året....efter julafton så är detta det roligaste, helt klart. Och att vi, jag och lilla mamsen, sov på hotellet gjorde ju bara saken bättre. Ett jättebra hotell, mysigt och låg så fint nere vid hamnen. Nackdelen med dessa mässor är att man är PANK, BANKRUTT, FATTIG SOM EN KYRKRÅTTA efteråt. Jag som inte skulle ha så mycket egentligen.....hmmm....ja ni ser ju hur det gick:)
Billiga band i påsar hittade jag hos kortmakaren, lite bling, brads och spellbinders....
.......blommor i massor:)

....lite smått och gott här, distressdynor bla....och stora ringar så nu ska jag försöka få ordning på min bandsamling:)

....stämplar, som jag skulle köpa i massor, blev bara denna lilla hög. Men jag har så jag klarar mig ett tag ändå. UTEE köpte jag åxå nu, har redan provat och det blev sååå läckert (resultat kommer senare i veckan)
...åsså papper, såklart. Dessa tyckte jag var så smidiga...kan man ju använda istället för ett stämpelmotiv:)

...mer papper....

......och mer papper. Jag köpte även 40 cardstock, men fotade inte dom....

Ja, det var väl vad som blev denna gång, nu kliar det i fingrarna att testa allt nytt. Blir helt klart en stund nu ikväll:)
Tyvärr träffade jag inte på så många "känningar" där, men Essmo stötte jag på både lördag och söndag...så kul, en tokglad tjej verkligen. Och Linda träffade jag åxå, jättetrevligt:)
Har gjort några jultags i dag och hoppas kunna lägga upp dom här i morgon kanske:)

13 kommentarer:

lambisoft sa...

Åh vad mycket lovely du har köpt! Blir helt avis, vågade mig inte upp till GBG just nu eftersom jag var beräknad att föda den 15:e. Dock sitter jag fortfarande här med magen i vädret...

Essmo sa...

ååå va mycket fint du hittade! Superkul å se dig å din goa mamma! Hoppas vi kan ses på nån träff eller så.. hmmm.. skall du med på kryssningen förresten?
kram på dig!!!

Ica sa...

Riktigt mycket grejer du kom hem med :D nya leksaker som jag brukar säga :D snygga grejer iaf :D

Mathilde sa...

Åååh nästan så man dreglar. Wow vad mycket fint, vad roligt! Vågar knappt gå på mässor.. skulle behöva leva på nudlar flera månader framöver :)
Kram

Anonym sa...

Jaha du, det var inte illa pinkat!!! Jag skulle ochså vara barskrapad om jag varit på mässan. Det är kanske tur att den var en bra bit härifrån..... Läckra papper, läckra blommor, läckert ALLT. Ser framemot att titta i bloggen din framöver.
Kram//Lillpite vännen

ElinÅ sa...

Vad mkt kul du hittade tjejen! Hmm...dom stora ringarna ser ju inte så tokiga ut, var hittade du dom? Jag köpte oxå inkverktyget med refiller till, har testat ikväll och det va kanonbra. Dock hittade jag ju inte dig:( TRÅKIGT! Ja det är verkligen en av årets höjdpunkter, såååå skoj och man får så mkt inspiration! Nu ska jag hoppa vidare och kika på sista korten du bloggat:)
Kram kram

MarieG sa...

Åh så mycket fint... jo, nackdelen är att resten av månaden inte blir så rolig... vatten o bröd, typ!
Men det var helgen värd! Jag o min dotter njöt av ett härligt bad uppe på hotellets takterass på kvällen - det var UNDERBART!!!
Kram!

Anonym sa...

Ååååh, vad mycket läckert du köpt!!! Det var så kul att träffa dig, även om jag inte kunde placera dig först! *skäms*

Ha det gott!!

Maria S sa...

men åååå jag vill också!!! massa fint!

Pernilla ~Pillan~ sa...

Åh va mycket saker! härligt med massa blommor och annat nytt!

MILL@N sa...

Vad kul att se vad du shoppat. Håller med om att mässan är julafton 2 ggr om året!!

Wildärtan sa...

Åh vad kul råvild liveshopping! Jag ärhemskt nöjd med mina inköp i helgen, men kom inte upp din nivå alls:-P

Kram!

Helén sa...

Ååå, vad mycket roligt du har köpt!! Vad roligt att få se! :)
De där stämplarna med lyktstolpen såg riktigt läckra ut!