fredag 16 oktober 2009

Snabbt inlägg

Idag blir det ett litet och snabbt inlägg....ska gå och lägga mig och sova...har en tuff men rolig helg framför mig i Göteborg och scrapbookingens underbara värld:)
************
Tänkte bara visa två Fars dagskort som jag gjort....inga jag är överdrivet nöjd med, det är så svårt att göra kort till karlar. Det är så svårdekorerat. Det får inte vara för mycket, inte för plutti-gulligt....inget bling och inget rosa....hmm...megasvårt ju. Så, ja dom blev sådär.

Sen vill jag säga ett Stort TACK till dig Linda som jag fick en sån jättefin KAOS award i från idag. Jäklar så fin den var. Tyvärr har jag inte hunnit fota den än, men ska göra det efter helgen och lägga ut här så ska ni får se:) Och motiveringen....ja den fick mig att bli knäsvag. Tack gulliga du!!!
Jag har ju fått några KAOSar förut med, men tyvärr hinner jag inte med just nu att göra några...det är ju som ni vet ett gäng julkort som gäller för mig nu:) Men jag lovar, att efter jul så ska jag skapa KAOSar så det bara ryker om det:) Hmm, om jag kommer ihåg rätt nu så ska jag göra 12 st....ser fram emot det.
Nä nu väntar sängen, hoppas verkligen jag träffar på många på mässan.
Kram

7 kommentarer:

zozzo_87scrapbooking sa...

Ååhh så¨mycket nytt o fint man hittade här då...Fattar inte hur jag missat allt?? Jag har ju dig i blogglistan o allt!!:-O Måste säga; häftiga kort du gör!!

Kraamar

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Åååh, jäklars vad mycket du nu bloggat sen sist... Och så mycket fint, alla vackra julkort! Jag blir också helt betagen av snögubbestämpeln... Vill ha!! Var hittar man den nånstans?

Allt väl med dig annars?
Ha de bäst snäckan!
Kraaam / Angelica

sari sa...

ååh vilka härliga kort du ahr gjort! har saknat dina alster!! =)

Fia sa...

Korten är ju jättefina! Du är så otroligt duktig på stämplade motiv. Jag tycker att du ska anmäla dig till stämpelstafetten som stampelsnack.se håller för tredje året i rad!

Kram fia

Essmo sa...

Urfina kort, vännen! Kul det var å se dig igen! =)
kram kram!!

Åsa sa...

Joooo, visst ska du vara nöjd med de där korten. De är jättefina! Tycker särskilt om det i bruna toner. Supersnyggt!

ElinÅ sa...

Tjocka farbrorn är ju så charmig! Och med din färgläggning och fantasi blir det ju kanonfina kort till far! :)