måndag 4 oktober 2010

Varit på pysselträff :)

Igår var jag på en fantastiskt rolig liten pysselträff igår. Träffen var i en underbar buitk som ligger strax utanför Borås och heter Pysselskafferiet...Där var vi 8 glada pysslare. Jag hade så roligt och fick faktiskt gjort lite åxå. Det brukar jag inte få annars på träffar...max 2 alster brukar jag få gjort. Igår fick jag nästan 4 färdiga. Dock kan jag bara visa två av dom idag då ett av dom var ett DT kort till Vilda Stamps...så det får ni vänta med att se:)
***
Första kortet jag gjorde igår är ett kort där jag har gjort pappret själv....
Och här har jag använt den fiiiina sländan/fjärilen som är en dies från magnolia....här har jag dock fått färgen lite tråkig...lite mörk..det är den inte i verkligheten.
Här är mitt andra kort, till en rock-kille kanske :)
Ja dessa var två av dom jag gjorde igår...
***
Dessa kort gjorde jag i slutet av förra veckan...
Och här är ett kort till en rockbrud :) Här har jag liftat Kamillas ena kort lite där hon hade gjort ett jättefint kort just i dessa färger. Tycket det var jätteläckert och var bara tvungen att göra ett i svart/rosa åxå :)
Sist ut idag är ett kort till en nyfödd liten killa....älskar denna fiina stämpel:)

***
Jaha, detta var vad jag hade att visa denna gång. Bara måste säga att har ni vägarna förbi Borås/Gånghester så måste ni bara åka in till denna underbara pysselbutik som jag var i igår..Pysselskafferiet....Den vara bara såå underbar:)
7 kommentarer:

Bettan sa...

Vilka underbara kort du har gjort! :) Tycker stämpeln på rockkillen och rocktjejen är superhäftiga!

Terés sa...

Det var så himla kul att träffa dig oxå!Det måste vi göra om...

Massa kramar!

Lisa sa...

Oj! vad mycket fint! den första blev jag lite kär i♥ de andra rockade ju också ;)

ElinÅ sa...

OOOOOOHHHHHHH vilka kort du fått till!! Sitter här med hakan i bordet, alla fyra är ju helt fantastiska!!!
Det blir nog inte göteborgsmässan för min del i höst:( Så vi får sikta på o ses en annan gång:) Jag o mamma tog en tripp till Karlstad i helgen o gick på den mässan där istället. Shoppade bland annat stjärndiesen som du har på rockbruden. Letat länge efter en sån. Såg massa härliga vilda stamps och tänkte på dig:) Ser fram mot alstrena dit, så härliga stämplar.
Ha det gott!

Cathrine/caca sa...

Jättesnygga kort, det med rockkillen är klar favorit även om alla är fina! Du lyckas så bra med lite tuffare kort. Vi har ju bestämt oss för att strunta i att bo över när det är Göteborgsmässan. Annars är det självklart att du fått ta sällskap med oss. Hade faktiskt tänkt föreslå det när jag såg att ditt sällskap hoppat av :-) Just nu tror jag inte att vi åker alls faktiskt, men däremot blir det Magnolia på lördag, ska du dit?

Kram

sari sa...

åååh vilka snygga kort allihopa är!!! Tokgillar dom alla!!!

J:son sa...

Helt underbara kort!!!

Och det där att Du fixar pappret själv med distresser och stämplar....Me like!!

Allt gott!
J:son