onsdag 24 november 2010

Julkort

Tänk att det är 1a advent till helgen....helt otroligt vad fort det går, men så mysigt det är att julen närmar sig:) Däremot så känns det som om jag skulle börjat julkorten lite tidigare....är lite småstressad nu. Det är som vanligt..hehe..
***
Här är i alla fall två nya kort...
Jag hittade sååå söta stämplar hos Bildmålarna, skulle vilja haft alla....men jag fick försöka välja ut några. Här har jag använt några av dom...Julhälsningar-texten är dock från Vilda stamps..annars är resten från bildmålarna.



Jag skar ut den söta flickan för att få lite mer "liv" på koret...
....och här har jag använt lite 3D snow effect, en tub med nåt som ska få det att se lite snölikt ut...Första gången jag använde detta, blev ganska bra...men det var en knepig tub....det är ju tur att man är lite stark, för shit vad svårt det var att trycka ut....
***
Nästa kort är ett kort fullt med julklappar:)

och bakom julklapparna har Vilda stamps söta tomtenissar lagt sig för att vila ut:)
***
Ja, det var vad jag hade att visa denna gång.....ikväll blir det att börja med nästa julkort:) Kanske blir lite glögg till det....och julmusik....myyyyyys :)




8 kommentarer:

Cornelia sa...

Verkligen jättevackra kort! Och snöeffekten är faktiskt fin, även om den är trög att få ur flaskan *S*

Ha det bra!

Karolina sa...

Jätte fina kort!!!

Hälsningar Karolina

NHL sa...

Väldigt vackra kort! Snön blev ju helt perfekt till staketet! En puffigare tycker jag inte hade gjort sig lika bra där :-)

DesignAnnique sa...

Vad snyggt det blev med snöeffekten! Och jo, den ÄR trög... ruggigt trög! Hade egentligen varit bättre att ha den på burk, typ :)

Och självklart - snygga kort! Det får man ju inte förglömma..

Stephi sa...

ja supersnyggt, men som alltid då du gör något! *ler*

E sa...

Nämen åhhh, nu har du gjort det igen!!! Alldeles fantastiska kort!:) Sååå söta stämplar. Ja visst är det mysigt nu när det närmar sig advent. Jag ska faktiskt fuska o sätta upp lite julgardiner o baka lussekatter idag för jag jobbar hela helgen. Med mig o bebisen är det bara fint, bara ca 7v kvar nu.....
Kram kram

Anonym sa...

Jättefina julkort!! Älskar det med paketen!!

Terés sa...

Jaaa, klar vi ses på måndag! Jag demar distresser då... :)