söndag 19 juni 2011

Bröllop på polska och Lycka till kort....

Några dagar har gått nu sen jag uppdaterade sist, har inte riktigt hunnit scrappa på några dagar. Men nu i helgen har jag pysslat en hel del, vädret har liksom tillåtit det....Idag har det varit riktigt skitväder.....och då är det ju perfekt att sitta inne och pyssla :)

***
Jag har en jobbarkompis som kommer från polen och hon har en släkting i polen som ska gifta sig nu. Och då fick jag i uppdrag att göra ett kort till dom. Och på polska skulle det stå, så hon fick skriva ner vad jag skulle skriva. Här ska det tydligen stå På bröllopsdagen....hoppas jag :)
Jag var på pysselskafferiet i går åxå och köpte denna UNDERBARA dies från Doily dies och heter Heart to heart....Så många hjärtan man kunde få ut....och så fina dom blir...Brudparet kommer från Vilda stamps.
**
Insidan har jag stämplat med lite blandade stämplar.....
***
Nästa kort är till våran chef på jobbet....hon ska tyvärr sluta hos oss för hon har fått tag på ett annat jobb som ligger närmare där hon bor. Så vi ska ge henne lite blommor och jag har gjort detta kort till henne...

Insidan har jag stämplat lite och så har jag skrivit alla våra namn....
***
Ja, det var vad jag hade att visa idag....

Ha det gott!
Kram

9 kommentarer:

Stephi sa...

vad fint det blev, härligt med hjärtat. Kortet till Ida är riktigt tufft

Ywonne sa...

Båda korten är jättefina, på olika sätt...lite kul det där med olika stil, att man tycker de är lika fina fast olika *S*

Pyssel och Kort sa...

Båda korten va jätte fina,
gillade ditt bröllops kort.
Kram Elin

Stephi sa...

Glad midsommar !!!!!!!

Kamilla sa...

OMG OMG OMG du är så sjukt duktig på att kortmaka ♥
Helt underbara kort juh!!

Du funderade på den där formen på mitt julkort... det är en pappers die-cut. Jag tror det finns nån liknande form i spellbinders, men är inte säker...

Kram kram

Anneli sa...

Så underbar kort, gillade bröllopskortet .. Kanon läckert!
Du undrade om mina kedjor jag hänger på min charms på . Jag hittar dem på smyckesställen i en del butiker, framförallt reaställen . Jag ska plocka isär dem använder både kedjan och dekoration på halsbanden eller öronhängerna. :-))

Kram Anneli

Jennie/Deleelsia sa...

Vilka fina kort.
Mycket fint med lagren på hjärtat.

Du frågade om vadjag hade för kamera och objektiv till mina "små kryps bilder" för ett tag sedan.
Jag har Sony 100A och obektivet är ett Tamron SP AF 90mm f/2.8. Kan säga att jag älskar det objektivet och tar i princip alla blom och småkryps bilder med det.

Stephi sa...

hallå där! Nu vill jag se nåt nytt*S*

pojjo sa...

Är ute på en lite blogg runda..
vilka super fina kort du gjort :D