söndag 24 juli 2011

Äntligen en uppdatering.

Ja nu var det längesen som jag uppdaterade här, har inte blivit av bara....och nu på sommaren så sitter jag inte och pysslar lika mycket. Men jag har dels några kort att visa som jag har gjort tidigt i somras och i nästa uppdatering kommer det att komma ett gäng bröllopskort som jag har gjort nu.
Men som sagt, dessa kort är gjorda för några veckor tillbaka...
***
Först ut är ett dopkort som en jobbarkompis beställde. Tycker denna dopstämpel är så söt.
Insidan, här ville hon ha en ficka för pengar och att jag skulle skriva dit hennes namn och så också.
***
Detta kort var en annan på mitt jobb som beställde. Ett grattiskort till en väninna som fyllde 60 år. Detta kort gjorde jag åxå som DT kort åxå Vilda stams, hela kortet är fullt av deras härliga stämplar. Rosorna här på framsidan kommer från deras fina kit Sommar och blad.
Och här på insidan kommer alla stämplar från Vilda stamps.
Och appropå Vildas kit, ni missar väl inte att beställa deras nya kit med temat Manligt. Det lär ju bli lika fint som deras andra kit....så vågar ni avstå?? :)
***
Det sista kortet här är en annan från jobbet som beställt....Det är hennes pappa som fyller år och han är visst en riktigt grillfantast och då passar ju denna stämpel perfekt. Som vanligt är det jättesvårt med kort till killar.....jag tycker ju att dom blir lite tomma...
Insidan, här skulle det åxå vara en ficka för pengar...
***
Ja det var en liten uppdatering. Men som sagt jag har mer att visa, ett gäng bröllopskort och några tags.....men dom kommer nästa gång och jag lovar att det ska inte dröja lika länge till nästa uppdatering som det har gjort denna gång.
Ha det gott!
Kram

8 kommentarer:

Nita sa...

wow så underbart fina kort du gjort! härliga färger och jag blev tokkär i dopstämpeln. Vart kommer den ifrån?
kram
Nita

Stephi sa...

jättefina kort!!! Som alltid då. Härliga färger, urmysiga stämplar. Dop stämpeln köpte jag efter jag fått veta av dig vara den kom ifrån, urfin.
Stort tack för allt gulligt du skriver om mina alster...jag växer flera meter *haha*

Terés sa...

Jättefina kort i vanlig ordning... Jag tycker killkortet var alldeles perfekt dekorerat!

Kram vännen!

sari sa...

Oooh, vilka härliga kort, alla tre! Helt underbara! Man hinner ju inte lika mycket på sommaren som när det är mörkt....=) Jag sitter uppe vissa nätter & pysslar ikapp pysselsuget...*S* Ha det gott vännen! Kram

KatarinaR sa...

Många jättefina kort var det här!
Tack för inspirationen!

sara s sa...

Länge sedan jag var här, men super kul att kolla in alla fina kort du gjort!!!

Angelica sa...

Korten är jättefina, älskar färgerna på 60-årskortet.

Madeleine sa...

Hej!

Jag är nyfiken på vart du köpt dopstämpeln någonstans? Jag är nämligen på jakt efter något liknande och denna var ju så fin!