tisdag 29 maj 2012

Tror visst bestämt att det börjar närma sig student tider....attans vad många studentkort jag har fått beställningar på. Tyvärr, tyvärr, tyvärr har jag fått neka många. Hinner ju inte....hade lätt kunnat ta några veckors semester nu och bara gjort studentkort. Men men....Och som vanligt så är det låång tid mellan mina bloggtillfällen...jag skapar kort på kort, men hinner inte lägga upp dom här. Men  nu så, nu har jag fixat till några kort och radar upp dom här. Det är lite salig blandning mellan födelsedagskort, bröllop, konfirmation och student. Dock bara ett studentkort än...fler lär komma sen. 

Detta kort är till en jobbarkompis som fyllde 40 för ett tag sen, vi på jobbet la ihop till en liten present....och jag fick äran att göra kortet.

Insidan, med alla namn....

Bröllopskort, här blev det dåligt fotat i dåligt ljus. Kortet är mycket finare i färgerna i verkligheten...inte så matta som dom ser ut här....Insidan på bröllopskortet, dom ville ha en ficka med pengar så fickan är där jag har den lilla versen.

Konfirmationskort.

Insidan...Textstämplen här är från ett text kit från Vilda stamps.

Grattiskort tillen som fyller år...

Insidan...

Och sist men inte minst, ett studentkort..Den runda studentstämplen här med årtalet, det är ett litet gulligt kit från Vilda stamps.....


Mmm, det var lite av vad jag har sysslat med den sista tiden...och jag har många fler kvar att lägga upp. Nu åter till mina studentkort :)

Ha det gott!

4 kommentarer:

Cornelia sa...

Sååå många och sååååå fina kort!

sara s sa...

Hej, hej!
Jag tycker du gör så fina kort så jag har gett dig en award på min blogg =0)

Iffa ...... sa...

Hej!
Vad många fina kort jaga fick kika på här inne =)
Allihopa är mycket fina och en härlig blandning av olika stilar!!

Verkar som du fått samma "lyxproblem" som mig,hihi. Har oxå varit överröst med kortbeställningar och haft fullt upp i typ 2 månader =)

kram Iffa

Anonym sa...

Blev så glad för mitt fantastiska kort!!
Så mycket jobb du har lagt ned.

Kram Christina nu 45 :)