tisdag 5 juni 2012

Dop och Grattiskort

Gör ett litet pausande i studentkorten och bloggar lite andra kort, nästa uppdatering lär vara en hög studentkort.

Men nu lite annat....

För några månader sen fick våran gruppchef och en arbetskamrat barn, chefen fick en liten Nova och vår arbetskamrat fick en liten Charlie. Vi skramlade ihop lite pengar och gav dom lite barnkläder till dom små och jag fick äran att göra korten. 

Här är kortet till chefen och hans lilla Nova...Text-stämplen är så fin och är såklart från Vilda stamps...


Insidan, med alla våra namn. Här är hand-stämplen och textstämplen från Vilda stamps. 


 Här är kortet till lille Marie och hennes lille Charlie....


Insidan, med våra namn och textstämplen från Vilda stamps.


Sen fick jag även en beställning på ett kort till en kille som fyller 20 år....Om det är någon här som vet vad detta är för stämpel, killen alltså, hojta gärna till om det och kanske till och med var jag kan köpa den. Denna lånade jag för många år sen på nån träff.....stämplade upp några stycken. Jag tycker den passar så bra när man gör kort till killar.....så jag vill gärna ha den själv. Vore väldigt tacksam om nån kunde hjälpa mig hitta den, eller i alla fall var den kommer ifrån....


Insidan....Nu ska jag göra färdigt ett studentkort, sen blir det att sova en liten stund. 
Ha det gott!!

2 kommentarer:

Iffa ...... sa...

Gomorron =)
Så skönt att vår nationaldag äntligen blivit röd dag sedan några år så att man får en liten bonusdag ledig så här mitt i veckan!

De två korten till bebisarna var jättegulliga. Snygga textstämplar och bildstämpeln är så fin. Vet att jag sett den förut...men får man fråga var man kan köpa en sån.....hade inte haft något emot att ha den i mitt förråd här hemma,hihi.
Jag har oxå lagt upp ett kort igår just där jag klippt isär texten, dels blir det enklara att få plats med texten och det ger lite liv åt kortet precis som du fått till här, mycket snyggt!!

Killkortet var snyggt! Förstår att du vill ha den stämpeln, kan tyvärr inte hjälpa dig med det för har aldrig sett den förut, men mycket snygg var den och precis som du skiver, perfekt på killkort!!

Hoppas du får en härlig nationaldag!!
kram Iffa

Cornelia sa...

Fina kort, alla tre. Och jag kan ju passa på att berätta för Iffa att den bäbisen kommer från Forma, som lagt ner, tyvärr.

Men motivet ÄR verkligen underbart! Och du har verkligen använt det på bästa sätt också. Och flera fina detaljer att vila ögonen på!

Ha en bra dag!