onsdag 9 april 2008

Hjälp mig......

Jag skulle vilja veta vilka LOs ni tycker är finast utav dom här som jag har gjort den sista tiden. Bara för att jag är nyfiken och för att jag försökar få igång min scrapparlust igen......ha ju tappat den lite nu när jag ha börjat jobba.......Så vill ni säga vilka två ni gillar mest......Hoppas verkligen jag orkar scrappa lite sen ikväll när barnen sover.21 kommentarer:

annica sa...

Scraptorka? Du har ju gjort massa fina LOs. Jag gillar den översta till höger allra mest. Du har fått en fin färgharmoni och fotot syns verkligen. Jättesnyggt!!
annicaahlqvists.blogg.se

Sofia sa...

Lotta och Whii är mina fanoriter

Marie sa...

jag måste säga att jag föll direkt för "är jag så snygg?" uppe till höger. Så läckra färger tillsammans och snyggt med cirkelformen, häääärligt tema också! :) men du, så mycket kreativitet det måste finns i dig, så många fina layouter med olika design, toppen!

Scrapjo sa...

Jag tokgillar "snöängel" och "snygg?" men tycker att alla du har gjort är jättefina!!

Bark sa...

Whii är en favorit för mig, dessutom är jag så snygg och snöängel. Du gör ju en massa snyggt. Scraptorka?? Fast jag förstår, sitter i samma sits just nu. Förut har jag alltid haft en massa Lo liggandes till en massa utmaningar, men nu har jag inga!! Har visat allt jag gjort. Inget mer på lager. Tycker bara det känns jobbigt att plocka fram allt. Hoppas du kommer ur din torka snart.

Kram Lotta!!

Catarina sa...

Hoppa & plaska! Astuff.. annars tycker jag att alla är jättefina... du är så duktig!

Anonym sa...

Lotta och Plaska är mina favoriter, kanske för att de liknar mitt eget sätt att scrappa mest? Gillar även Snygg och snöängel :-)

Elin (Asksvart) sa...

JAg tycker alla är jätte fina och svårt att välja två favoriter... Men de två översta... Den högra för att de är just min färg i den *orange*
Vet hur de är med lite scraptorka och ork som inte finns... Men de brukar komma tillbaka för mig...

Malin sa...

Hoppa och plaska, och Mocca koppar tycker jag bäst känns mest välbalanserade och grymt snygga i färgval och val av dekorationer :)
Tycker att de andra är så fina oxå, men de två fastnade jag mest för!!
Kram Malin (former Mammsy;) )

Willea sa...

Jag gillar "det är jag som är Lotta" och "moccakoppar" bäst - men otroligt svårt att välja bland alla dina vackra alster! Hoppas din scraplust kommer tillbaka snart! Kram, W.

Anonym sa...

Hoppa plaska samt snöängel föll jag direkt. Jättefina!!! Gillade även mocca.

Mys blogg sa...

Alltså det går ju bara inte att säga vilken som är snyggast men om jag nu ska säga blir det nog....
- Då, nu, sen och Är jag så snygg?!
men alla e jätte fiina!

Lena50 sa...

Så svårt att välja...men snöängel gillar jag mycket, och snygg....men alla är fina...moccakoppar, då, nu och sen....ja alla...=)

emelies blogg sa...

Oj, vad svårt!! Jag tycker att alla är jätte fina och kan inte bar välja två, det får bli tre i stället..
Då väljer jag: Är jag så snygg, för att det är så snygga färger, dom matchar och du framhäver kortet så bra.
Då, Nu, Sen Bara för att det var en TOPPENide väldigt kul att scrappa om..
Och så väljer jag Whii bara för att den är så härlig och ringarna du har gjort är så snygga!!
Emelie

Marie Glader sa...

Bäst gillar jag Mocca koppar och Är jag så snygg men alla layouterna är fina!

Tinisen sa...

Jag gillar "Är jag så snygg" och "Moccakoppar" bäst!

Hanna sa...

Oj oj oj, vilka fina LO:s. Kan inte välja bara två utan det blir tre favoriter: Mormorslycka, Chokladprovning och Snöängel. Hoppa scraplusten kommer tillbaka.

Lenalandis sa...

Snygg och Whii tycker jag mest om! Men de är fina allihop!

Lian sa...

Men herre gud det förstår du väl att det inte går att välja ut bara två..2..two,zwei,deux,doz,due, to,dzva,kaxi LO:s som är finast! Nu ska vi se...en två tre...
kram

kramiz Lina!! sa...

OJ vad svårt... men absolut "då, nu, sen".. den är verkligen toppen!!!! O sen tycker jag nog "snöängel". Men självklart är alla snygga!!!

Jag scrappar inte heller så mycket nu, det är så mycket med jobb o så, man kan ju inte hinna med allt!!! O sen tror jag det beror oxå på att det har blivit lite finare dagar... då kanske man vill göra annat!? Men det går väl i perioder, hoppas jag får lite scrappat på söndag.

Lena50 sa...

Oj...vad många som tyckte till...där ser man vad olika folk tycker....med andra ord är ju alla fina...skönheten ligger ju i betraktarens öga....