onsdag 9 april 2008

Jag scrappar.....

Vill säga TACK till alla som har peppat mig nu ikväll och sagt vad ni tycker om mina LO och vet ni vad.....Jag har faktiskt suttit och scrappat ikväll och det är mycket tack vare era snälla ord. Sen så tror jag att anledningen till att jag inte scrappat på ett tag och inte kommit nån vart med LOen jag har hållit på med är att jag kände inte för den LOen. Det var till en tävling med ett viss tema och det temat passade nog inte mig. Så nu har jag lagt den åt sidan och börjat på en ny, till en rolig tävling är det......

Så tack alla! Nu får jag väl tyvärr gå och lägga mig, klockan ringer snart. Synd, nu när jag har kommit igång här.

Men god natt i alla fall:)

3 kommentarer:

Lena50 sa...

ja, det var roligt att se hur olika alla tycker, så man kan inte säga att nån eller nåt är finare än nåt annat, så är det ju med allt i livet...vad är det man säger...skönheten ligger i betraktarens öga!!!! =)
Så med andra ord...alla dina LO är fina Lotta!!! ;)

Catarina sa...

Ja du är jätteduktig! Släpp kraven på att det ska vara bra, och bara ha roligt när du gör dom, så kommer det nog att rulla på som tåget ska du se! :-) //Kram kram

Lillemor Engdahl sa...

Hur ska man kunna välja? Har tittat noga o mina favoriter är nog "Är jag så snygg"? och "Chokladprovning", annars är alla otroligt fina!
Ja inte gör vädret att humöret blir bättre precis men jag förstår att du tycker det är okristligt tidigt att gå upp "mitt i natten"!
Min erfarenhet är att när sådana tankar har startat hos mig att det är dags att byta jobb så har en ny möjlighet dykt upp inom en ganska snar framtid...fråga mig inte hur...bara man är öppen för vilka möjligheter som helst så plötsligt händer något som gör att ens önskan går i uppfyllelse...Det låter ju knäppt men släng ut din önskan i "universum", låt den gå några varv runt jorden så håller vi tummarna för dig att du ska hitta ett jobb närmare hemma! :O)

Kram Lillemor