tisdag 22 april 2008

Lite nytt......

Här kommer lite nytt från mig, blir ju inte lika tätt nu när jag jobbar igen......

Här först är till en utmaning som jag och SasSa ger varandra på jobbet. Varje vecka ska vi ge varandra en utmaning som vi sen ska försöka göra (om vi hinner och orkar) Förra utmaningen orkade inte jag med, men Sabine (SasSa). Till förra veckan fick jag gjort en men inte Sabine......men vi gör det vi hinner och orkar.

Till denna utmaningen gällde mönstat bakgrundspapper, inte scrappa om sina barn, nåt i bling och nåt stämplat med foam stamps. Så här har jag mönstad bakgrundspapper, stämplat lotta med foamstamps och sen strött glitter på det innan det torkade (så blev det lite bling) och då scrappat om nåt annat än mina små gullungar.

Här är LOen jag skickade in till Stellas skisstävling. Jag blev jättenöjd med denna. Men inte blev det nån vinst denna gång heller.......
Vill tacka alla som ger så gulliga kommentarer, ni gör mig så glad.......fortsätt gärna med det:)

9 kommentarer:

Lena50 sa...

ja, som vanligt hur fina LO som helst, gillar allt på båda, foamstamp, och med glitter i, så läckert, super, (allt utom dymoremsan) jag gillar inte det, men det är ju många som använder och gillar det, tur vi tycker olika, men i övrigt...WOW, WOW och så fina kort :)

Jenny sa...

Superhärlig! Gillade färgerna och upplägget!

LadyDi sa...

Wow, mysig var ju hur mysig som helst;-)

Bark sa...

Åh, vilka härliga lo:er. Mysig var super med väldigt fina färger. Och tänk vad olika det kan vara. Jag tycker det är supersnyggt med dymo, önskar jag hade en själv =)

Angelika sa...

Men åå vilka fin LOer!! Mysigt va ju suuuperfin!! Togillar den! den LOn pådig va ju oxå bara så fin, kanon!

Aase/ängel60 sa...

Så läcker den är på dig själv, vilekn kul idé av dej och Sassa. Allting blir lite roligare då eller hur med en utmaning att bita i. Den på guldklimparna är oclså hur fin som helst, vad duktig du är.
kramis Aase

kramiz Lina!! sa...

Jättefina LO!!! Kämpa på, en dag vinner du!!! :) Det borde du göra, så fina LO:er som du gör!!!

emelies blogg sa...

WOW! så otroligt fin!!! Gillar speciells "mysigt", Jag tycler att den är huuur bra som heelst!!! /Emelie

Fnyz sa...

din "Mysigt" var en av mina absoluta favoriter i tävlingen, blev så förvånad att den inte var i topp tre men man har ju olika smak :-)

kramkram