onsdag 7 maj 2008

Glömde......

Ja, jag glömde visst att skicka in denna LO i tid till sweblogg. Den var till en färgutmaning dom hade, och den skulle varit inne innan kl 21.00 ikväll.....jag kom på det 21.15.....Ja så går det när man aldrig kan skicka in dom direkt. Jag väntar nästan ALLTID till sista stund att skicka in, trots att jag kan vara klar med en LO flera dagar innan. Så jag får skylla mig själv!

I alla falls så skulle man använda orange, rosa och grönt på sin LO. Jag blev jättenöjd med denna faktiskt, kul att blanda färger som jag annars inte blandar ihop.


Jag har faktiskt varit ute och sprungit ikväll åxå.....känner mig jätteduktig. Fast det var lite jobbigare idag, men det gäller att inte ge sig nu. Man får tänka på hur duktig man känner sig efteråt.

6 kommentarer:

Lena50 sa...

Den är jättefin, läckra färger!!!!
Vad duktigt av dig....heja på med joggingen!!!!

Willea sa...

Åh, den här tycker jag om! Så härligt du satt ihop papper, overlay och anteckningsblad! Snyggt!

Elin sa...

Tack själv för dina fina kommentarer i min blogg. Jag blir jätteglad, kul att höra vad du tycker! Den här lo:n va ju jättesöt! Känner igen det där med sista minuten och att glömma av saker o ting:-) Hoppade oxå på den utmaningen, lite annorlunda färger för mig att sätta ihop oxå, men det va en kul utmaning(lägger in i bloggen i morgonkväll om du är nyfiken:) Kul att du kommit ut å jogga! Bra jobbat! Perfekt nu när det är sååå härligt väder.

Anonym sa...

Tycker absolut att du ska använda de här färgerna mer, det blev superfint!

Och så måste jag säga att jag är riktigt impad av att du är ute och springer! Det hade jag verkligen behövt, men jag kan bara inte förmå mig.

Kram!

kramiz Lina!! sa...

Jättefin!! Fastnade för det gröna hjärtat, vilken härlig grön färg!!!

Åsa (asali) sa...

Ååå denna gillade jag supermycket...jätterhärliga färger :)
Som jag skrev i min blogg...jag gillar skarpa färger, men har svårt att använda dem. Men du har lyckats jättebra!!!
O så klart att du ska anta min utmaning :)