måndag 5 maj 2008

Min och Sabines utmaning....bla....

Ja här är LOen som är till min och Sabines utmaning som vi ger varandra på jobbet......Det var en rolig utmaning denna förra veckan (alla är roliga, men denna lite extra rolig). Vi skulle använda puncinella, chipboard, prickigt band och cirklar. Fast det var så att jag glömde av cirklarna, kom på det när LOen var klar......SÅ lite irriterande och jag är inte helt nöjd med hur jag fick till cirklarna. Men trots det är jag nöjd med den.....Tokgillar fotot, hon är såååå söt vår lilla Tindra:)
Har varit ledig från jobbet idag, hade lite ärenden att göra. Och det största och viktigaste var att klippa mig.......får PANIK på mitt tjocka hår som växer som ogräs.....Och tyvärr så får nog mina barn ärva den genen av mig....Ni ser ju, dom är ju inte direkt kala på huvudet. Har dom ju aldrig varit. Men nu är jag klippt i alla fall. Så har min snälla mamma varit här idag och hjälp mig att putsa fönstrerna. Det är ju såååå tråkigt, finns ju så mycket annat jag hellre gör. Typ scrappar:) Så hon har putsat fönstrerna och vi har bytt gardiner i köket. Härligt när det är klart. På eftermiddagen var vi på gekås, och kom hem 2000 kr fattigare. Sen, vet ni vad jag har gjort??? Jag har varit ute och sprungit....JAG har sprungit. Och det gick faktiskt bra, och nu känner man sig så redig. Ska verkligen försöka göra detta i alla fall två gånger i veckan. Nu ska jag scrappa lite innan jag går och lägger mig.....imorgon får jag väl ta mig till jobbet igen:(

7 kommentarer:

Lena50 sa...

Ja, Lo är ju bara så fin, cirklarna ser nästan tredimintionella ut, häftigt!
Men SÅ DUKTIG du har varit, som varit ute och sprungit, ja det är nog härligt, bara man kommer in i det!! Heja på min duktiga Lottis!!!

Lian sa...

Åh de är väl för góa de små "hönorna"...öh jag menar påskkärringarna när de kommer med sina röda kinder. Gillar stämplarna skarpt och thickers gör att det blir djup i LO:n..har inga små fina gummor att scrappa men dock en ilsken svan sedan kristihimmel-helgen när jag får ändan ur vagnen.
kram kram

Lillemor Engdahl sa...

Nä men en så gullig LO!!! Gillar att du chalkat textkanterna med en annan färg än brunt, snyggt! Vad duktig du är som varit ute o sprungit, måste ta mig själv i kragen i promenera lite mer...
Må så gott
Lillemor

SasSa sa...

Jag gillade cirklarna. Coolt att du tagit upp de röda kinderna. Söt rubrik och text.
Hoppas du har det bra på jobbet idag...hehe.
Kram SasSa

Bark sa...

Supersnygg, Gillard den där punchinellan, önskar jag hade haft sånt, vart får man tag på det??

Anonym sa...

Toksöt LO du har gjort, tack för titten =)

Mvh Ulrica

mia.t sa...

Tack så mycket för min fina present som landade i brevlådan idag, jättefina papper och annat smått och gott! LO'n med påskkärringen är ju jättefin!!!