onsdag 14 maj 2008

Äntligen en liten uppdatering......

Ja nu var det längesen jag gjorde en uppdatering här. Jag är så trött på kvällarna.......lilla Tuva har fått för sig några nätter nu att vakna kl halv 4 på natten......skitkul.....hmmm....I natt sov hon faktiskt hela natten, hoppas hon fortsätter med det. Så jag har inte scrappat nåt på flera dagar nu, känner ingen lust när man är trött. Hoppas det kommer igång snart igen. Sen har väl det fina vädret gjort sitt......inte alls lika kul att sätta sig i sin lilla vrå när solen gassar ute. Då är man gärna ute och leker med barnen eller påtar i landen.
Här är en LO i alla fall som jag gjorde till en utmaning Susny hade i sin blogg, man skulle scrappa med färgstarka papper. Den handlar om vår huligan här hemma.....Tuva. Hon och Tindra är som natt och dag. Tindra, lugnet själv och Tuva, ett yrväder.....Men det är kul att dom är olika.

5 kommentarer:

Lena50 sa...

Det lilla trollet, är ju för söt....jättefin LO, häftiga bokstäver och färger :)Ja, man scrappar inte så mycket nu, men nu har jag några bra kort, som jag ska scrappa om, på söndag får vi nog till ett par stycken...hehe, ska bli kul!!!!

Aase/ängel60 sa...

Oj vad mycket färg och så läckert det blev. Kul att vi ses snart!!!
Kram Aase

Anonym sa...

Visst är det kul att se skillnaderna mellan sina barn? Min lilla har ett fruktansvärt humör som hennes storebror aldrig visat. Ska bli kul att se hur de blir när de blir äldre :-)

Mys blogg sa...

Jag bara älskar denna LO.en så häftig o jag gillar vingarna:)

kramiz Lina!! sa...

Jättefin!!! Vilken fyndig rurik o den är väldigt bra gjord, gillar hur du har gjort o:na som ögon... Bra gjort (som alltid) syrran!!!!