söndag 1 juni 2008

En LO till bloggpartyt...bla....

Ja, här uppdateras inte så ofta nu för tiden. Det är goare att vara ute i solen nu än inne i min scrapphörna. Men i veckan, på kvällarna, har jag suttit med detta kort. Det är barnens kusin som har konfimerats idag. Så jag gjorde detta kort till honom. Samtidigt är det till min och SasSas utmaning. Denna gång gällde det att scrappa i ljusblått (oj, nåt jag aldrig gjort innan), nåt stämplat, nån riven kant och nån vågig kant. Inte ofta jag gör kort, men det är kul det åxå. Tack SasSa för stämpelmotiven åxå:)

Sen hittade jag Ewonnes blogg, Genom mina ögon. Där hade hon en utmaning, man skulle lifta hennes LO All about me. Denna LO har legat halvfärdig........ja säkert 2 månader. Men jag kunde inte komma på nån rubrik och nåt tema för LOen. Men nu när jag hittade den utmaningen så passade det bra att göra färdigt denna LO.

Idag har jag faktiskt haft en heeel dag bara för mig själv här hemma. Och det har varit sååå gott.
Gunnar har varit på lumpaträff och mamma har haft Tindra och Tuva. Meningen från början var att jag skulle sitta och scrappa så mycket som möjligt denna dag. Men med detta underbara väder så har jag solat istället (barnens studsmatta passar utmärkt som solmatta åxå:) ), och jag har suttit på altanen och surfat runt på nätet, nåt som jag inte gör så mycket heller nu för tiden. Men lite har jag pysslat i alla fall, jag gjorde färdigt LOen här uppe. Så det har faktiskt varit en härlig dag idag, man måste nog ha såna här dagar ibland åxå. Och nu ligger det två trötta barn och sover som små grisar där uppe. Dom hade varit på stranden och bägge två har badat för första gången i år, lär nog inte bli den sista:)

14 kommentarer:

fraise sa...

Gillar all about me! måste nästan "norpa" den idéen! ;-) Tack för titten... :-)

Me2 sa...

Super snygg !!

Lena50 sa...

Du slutar aldrig att förvåna mig, hur kan du göra den ena efter den andra LO, och ALLA lika snygga!?
Den " all about me" var ju hur läcker som helst, det var nog nån mening med att den fick ligga halvfärdig ett tag...kortet var ju hur fint som helst!!!
Vad skönt att du fick en "heldag" För dig själv...det var di verkligen värd!!!!!

Bark sa...

Vilket fint kort du gjort, ja, Lo:n var oxå supersnygg =)

Ewonne sa...

Den blev ju riktigt läcker!!! Tack för att du hoppade på utmaningen!

Kram Ewonne

Elin sa...

Tack för söta kommentarerna i min blogg, blir så glad! Kanske kan förlika mig med min "misslyckade" lo;), den får ligga till sig lite så får vi se...
Som vanligt är det inspiration av högsta klass hos dig:) Kortet va ju jättefint! Har svårt att använda olika fonter på rubriken när jag gör en Lo, tycker aldrig jag får till det, men det blev ju snyggt på din Lo All about me. Ska nog göra ett försök att använda olika alfabet nån dag!

Hoppas du får en härlig dag!

Aase/ängel60 sa...

Låter som en bra dag, visst är det härligt i värmen men scrappa vill man ju ändå :) Ses vi på söndag?
Kram kram Aase

Lise-Lott G sa...

Har tittat runt lite i din blogg. oj, vad mycket fint du skapar.

ha det gott.

kram Lise-Lott

Lillemor Engdahl sa...

Vilket vackert kort du har gjort! Du är ju superduktig, tror inte jag sett nåt kort av dig tidigare! Din Lo på dig själv är så underbar!
Du gjorde rätt som la dig i solen en stund, det är bara så göööött med lite (läs mycket) sol nu efter den sämsta sommaren i världshistorien!
Trevlig helg! Kram Lillemor

Anonym sa...

Fina skapelser med härliga detaljer och färgval

carina sa...

Hej svejs!!! Tack för kommentaren i min blogg*glad* blomman är en stämpel från Easer, finns hos scrapaddicted jag är helt basatt av den, håller på med en till layout med den på just nu, finns snart i en blogg nära dig.. hihi..

Kram carina

Aase/ängel60 sa...

Hej, ja det var synd att du inte var med.....Kul som vanligt. Fjärilen är en stansad revolution fjäril. Kramis Aase

Sofias blogg sa...

superfint kort och LO. gillar båda mycket..:-)

Lian sa...

visst borde vi alla vara lika modiga som du och scrappa oss själva i centrum, drottningar är vi ju alla på ett eller annat sätt om vi bara vågar (öh,kanske inte ska kasta sten i glashus ;)
Jättefin LO. Tänk att jag inte visste att den fyra meter stora mattan är en förklädd solmadrass.
kram kram