söndag 29 juni 2008

ÄNTLIGEN!!!!!!

Ja, äntligen har jag en fungerande dator igen. Efter 2 veckor på lagning så hoppas jag att den ska funka riktigt nu. Snacka om att man är beroende av en riktig dator.......inte klokt!!
Men när jag inte har haft nån dator att sitta vid har jag lyckats scrappa lite i alla fall.

Här är först en kort som jag gjorde till en av Tindras dagisfröknar som har slutat. Jag som inte gör kort så ofta och har svårt för det......här gjorde jag ett i rekordfart. Som vanligt kommer jag på saker och ting aldeles för sent. Jag kom på samma dag att denna fröken skulle sluta, så kl 13 satte jag mig för att börja kortet och då hade jag 2 timmar på mig innan jag skulle hämta Tindra. Kvart i 3 var jag klar.....inte illa va??


Sen kommer här en LO till bloggpartyt som håller på nu. Denna är till Carolas underbara skiss. Gillade den verkligen, den lär jag använda till fler LOer.....

Här är ännu en till plogpartyt. Denna är till Linda´s utmaning. Skulle scrappa i färgerna cerise, turkos, limegrön, svart och gult. Man skulle ha riven kant och nåt i bling/glitter. Det var ritigt roliga färger att scrappa i..........

Sen har jag gjort en LO till som jag inte får visa här än, den är till en tävling......

Nu när jag har min dator igen ska jag börja kika in i era bloggar och lämna kommentarer efter mig.....har varit dålig på det nu, men det är inte kul att sitta med min gamla dator där färgerna är knas och så.....Men nu längtar jag efter att få kika in hos er igen och se vad ni har gjort. Så kul att få inspiration hos er......

11 kommentarer:

Miss Goldie sa...

Oj, vad mycket fint du gjort under din datorlösa tid. Min favorit var nog Pott-tränings-LO:n, underbara färger och dekorationer.

Bark sa...

Superfina Lo:s Vad duktig du är på att färglägga stämpelmotiv, färglägger du med promarkers eller akvarell??

Willea sa...

Kul att du är tillbaka! Tokfina alster har du lagt upp också. "Potträning" är underbar - så härliga färger!

Aase/ängel60 sa...

Härligt at du är tillbaka i cyberrymden, man blir så glad av dina kommentarer. Vilak underbara alster du gjort, så mysigt kort och LO pott träning är jätte snygg.
Kram Aase

Anonym sa...

Kul att du är tillbaka igen! Det är så kul att kika in och se vad du gjort. Fina layouer! Och kortet är ju supersnyggt, imponerande att få ihop det på den tiden. Själv är jag ju fruktansvärt långsam när jag pysslar.
Kram Cathrine/caca

Lena50 sa...

Villket fint kort, du är ju bara en mästare på det här att scrappa, du färglägger verkligen fint, "Potträning" är ju för skön, superfina färger och detaljer...

Lena50 sa...

Jag glömde ju komentera påsk LO, den har du verkligen fått till...en härlig känsla av påsk..och dess färger, oxå väldigt läckra detaljer :)

Elisabet sa...

Hej Så fina kort. Snyggt med fjärilen .

ElinÅ sa...

Kul att du är tillbaka, du är efterlängtad! Tack för söta kommentarerna, jag blir såå glad. Ang semester så får jag vänta tills i höst. Började nämligen nytt jobb för 2veckor sen, jättekul. Så sista v har det blivit lite dubbeljobb. Tillbaka till butiksjobb igen efter att ha jobbat i resturang/krogbranchen 1 1/2 år med tuffa, toklånga dagar/nätter. Skönt!

Vad du är duktig på att färglägga stämpelmotiv! Och både potträning och påsken va ju jättesnygga. Upplägget, papprena och färgerna va snygga på båda två. Fastnade lite extra för den "halva blomman" du gjort nere i hörnet på påskLOn.

Kram på dig

Carina sa...

Oj vad fina kort och LO:s du gjort! :)

kramiz Lina!! sa...

Jättefint kort!! Syns inte att det är snabbscrappat!!!
Jättefin LO på lilla Tuva!! Gillar verkligen fjärilarna på LO:erna!!
Visst är vi fina, den lilla påskfamiljen... haha