torsdag 21 augusti 2008

En liten uppdatering...

Då har jag börjat jobba idag då....tungt! Jobbigast är att lämna lilla Tuva på dagis och höra hennes vrålskrik och hur hon ropar efter mig....Men sånt är livet, inte så mycket att göra åt. Men det hade gått rätt bra idag sen ändå, även om hon vägrade äta frukost. Så det ska nog snart släppa hoppas jag......

Här kommer några av dom LOs jag har gjort dom sista dagarna. Denna är till "Veckans skiss" som var förra veckan, men jag glömde av att skicka in den. Och jag är väl inte så supernöjd med den....har lite svårt för knappar.


Nöjdare är jag med denna, är efter en skiss som jag hittade på Pappersvinden. En härlig skiss!! Den lilla fjärilen är från Pysselparadiset, du hittar dom här. Dom är jättesöta.

Jag har fått mitt första DTpaket från Pysselparadiset , ett urläckert paket. Vilka papper!!! Ett av dom var så fiiiiint. Jag satt bara och kände på det lääänge. Så glittrigt och fint. Är klar med en LO med detta läckra papper.....Kommer nog snart att visas i Pysselparadisets blogg. Får ni se den där....Jag är riktigt nöjd med den:)

12 kommentarer:

Hem i vitt sa...

Söta Los du gjort! Du är så dktig :-)
FÖrstår att det är jobbigt med dagislämningen.....ibland brukade jag ringa tillbaka till dagis en halvtimme efter jag lämnat, för att höra att det blivit bra, och det hade det alltid blivit.
Kram

Sofias blogg sa...

Har jag inte sagt grattis så kommer det här nu... GRATTIS!!! du e grym och kommer göra ett super jobb, de här första är ju jätte snygga!!

Lena50 sa...

Som vanligt urläckra, den på Anders och Tindra är så fin (förstår inte att du inte är nöjd med den) fotot är ju så talande, ögonen lyser på Tindra när hon tittar på Anders, och Anders ser så stolt ut :), den andra är jättefin, som vanligt är du fantastisk på att komponera färger, ja du kommer att bli en "grym" DT :)

Anonym sa...

Jag förstår inte hur du hinner, du bara spottar ur dig LOs! :-O Och fina är de med, gillar dem båda jättemycket :-) Skönt att höra att det går bättre på dagis!

Kram

Willea sa...

Underbara!!! Jag tycker knapparna på den översta är superläckra! Den understa layouten är såååå fin - gillar massor :)

Kram!

Kamilla sa...

Såå fina LO:s!!
Uuuu *minns dagislämnandet med fasa* hoppas det går över,annars får du göra som jag,börja jobba som dagmamma *skrattar*
Är det ok om jag länkar till din blogg??

M@gs sa...

Vilka fräsha LO du gjort.De är underbart fina.
Kram

~ankiann~ sa...

Jobbigt med dagislämning.. Jag hoppas att det snart går bättre.
Och visst är det härligt med nya så fina papper....

Lillemor Engdahl sa...

Var inne på Pysselparadiset o såg dina underbara LO:s! WOW tjejen säger jag bara- vad händer med dig o ditt skapande? Du levererar den ena ljuvligare LO:N än den andra!
Bra jobbat Lotta!
Lillemor

Jeanette sa...

Oj vad fina lo´s. Kanonsnygga. Har du ritat swirlarna själv eller är det stämplar? Kram Jeanette

rebecka/bleckvard sa...

jätte fina lo´s!!!! :)
du har så fin stil på ditt scrappande!

kramiz Lina!! sa...

Görfina LO bägge två!!! Tycker knapparna passade jättebra där!!!