fredag 15 augusti 2008

Veckans val...´Tjoho!

Yes!! Min LO blev publicerad på Veckans skiss......och inte bara det....den blev Veckans Val! Tror ni jag är glad?? Superglad! Och jag är faktiskt riktigt nöjd själv med denna LO. Fotot kom till av en ren slump egentligen. Jag skulle själv ta ett foto på mig och mamma ihop. Fast jag glömde att fotot jag tog innan hade jag zoomat in......så jag höll kameran framför oss och tog kortet. Snacka om att jag höll kameran ganska i mitten i alla fall=) Ett riktigt kul foto.......Sen vill jag tacka dig Elin. Tack för dom fina silverkjedjorna jag har fått av dig=) Ja, så det var kul att få bli veckans val.....nåt kul denna vecka. Det är ju då INTE lika kul att skola in Tuva på dagis. Just nu, efter 2 veckor, är vi tillbaka på ruta ett. Hon blir hysterisk när jag lämnar henne. Inte ens Gunnar kan ha Tuva nu, det är bara jag. Går jag blir det ren panik hos henne. Hon skriker sig egenom dagistiden, hon äter inte........inget funkar. Så ja, idag var jag med på dagis igen. Hoppas kunna få ledigt nästa vecka åxå så inskolningen får ta lite längre tid.......Det gör så ont i hjärtat att lämna henne så.....känner mig som en usel mamma. Tindra däremot, hon älskar att gå på fritis som hon har börjat på nu. Där är inga ledsna miner=)

5 kommentarer:

Mys blogg sa...

Naa, synd att Tuva ska vara ledsen på dagis...:( Men det e ju kul för dej att komma in på veckans val, verklien fin LO. Ja det kortet e verkligeng häftigt!

Aase/ängel60 sa...

Grattis till veckans val, en underbar tolkninga vmin lilla skiss. Fotot är bara så häftigt!!!
Det är tufft ibland att skola in de små liven, hopaps du får ledigt och kan ta en vecka till det brukar hjälpa. Kramen en stor AA

kajsa sa...

hej å hå.., kämpa på.. det blir bättre.. lovar. har haft massor av barn som varit hysteriska när mammorna och papporna har gått. men så helt plötsligt så gråter de inte så länge och så helt plötsligt så tycker de att dagis är kul.. stanna inte för länge bara när du lämnar.. det bara drar ut på tiden och lidandet både för dej och tuva.. stackare.. vet att det inte är lätt, men som sagt.. det blir bättre. hon har bara kommit på att det är verklighet nu.. =) hoppas det var till nån tröst.. =) grattis till publiceringen..
må så gott du kan.
kram kram
Kajsa

Lena50 sa...

Men vad roligt...GRATTIS, ja, den är ju jättehäftig, kul..:)
Så tråkigt att det går så trögt med lilla Tuva, man blir så lessen och känner att man överger dom, att dom känner sig otrygga, dom flesta föräldrar vet hur det är, dom mesta har varit med om det, och i alla fall, har inte barnen tagit nån skada, jag kan än idag känna hur det känndes, men du var aldrig sån, du var ju mest hos mormor och morfar och Hihu:)men du var ju äldre då. Det blir bättre, men det känns tufft, jag tänker jättemycket på min lilla Tuva.

kramiz Lina!! sa...

Nä, stackars lilla Tuva... men det gå nog snart över!!!
Supersnygg LO, härliga färger!!! Kul att den blev "veckans val" :)