söndag 12 oktober 2008

CyberCrpo.....det är livet det....

Ja, visst är det roligt med CyberCrop....denna gång var det ju på Svensk Scrapbooking. Det var en MÄNGD roliga utmaningar.....men som vanligt så hinner jag inte med så många. Är ju så grymt långsam när jag ska scrappa.....Men roligt har det varit. På lödagen hjälpte jag även Pyssleparadiset med Bingon som dom hade. Caroline kunde inte vara med så mycket under lördagen, så jag fick äran att sköta det. Var väldigt roligt!!!Så vad har jag då pysslat ihop i helgen då? Jo, här ska jag visa er:)Gjorde detta kort till utmaningen med temat "omtanke". Blev inte alls nöjd + att jag fotade det nu ikväll. Så det blev dåligt ljus på kortet, och det gör ju inte saken bättre. Har även använt Glimmer Mist på det, men det är nåt jag inte får till:( Det blir inte bra! Det blir buckligt, klumpigt och inte alls bra. Om nån här vill tipsa mig om hur det kan bli bättre blir jag glad.....Så nä, kortet är jag inte nöjd med!
Man skulle i en utmaning lifta nån LO man hittade i galleriet....Jag sökte runt och hittade en fin LO som Mysmumlan hade gjort. Och så här blev min LO när jag blev klar.


Och det tredje bidraget.....Utmaningen var att rubriken skulle vara nån känd rubrik. Tex en låt, film, bok, ordspråk...osv. "Det var en gång" är väl ganska så vanligt i sagor:)....passar bra till detta kort där mina små sötnosar sitter och tittar i böcker.Ja, det var det! Det har varit en rolig helg, där gårdagen var i scrapbookingens underbara värld och där idag gick åt att höstpyssla i trädgården. Nu är det tråkiga måndag i morgon igen......fy bubblan!!!!!

15 kommentarer:

zozzo_87scrapbooking sa...

Jätte fint scrappat!!Gillade verkligen lo´n det var en gång...:-)

Essmo sa...

Jag tycker kortet blev jättefint! Jag hann inte heller göra så mycket till CC.. Satt ju upptagen med bingo hela tiden.. ;)*skrattar*
Himla roligt har det varit i allefall !

Kommer du med på scrapkryssningen?

Ha det så bra!
kram Karin. =)

CillaT sa...

Vad många fina bidrag!

Bark sa...

Superfina allihop, älskade de softa färgerna på kortet, Rubliken "det var en gång" vart ju klockren, och vilken underbar Lo sen.

Åsa/asamia sa...

Oj oj oj så mycket fint - tack för all inspiration till scrap ;0)

Diana/Decdia sa...

Jätte fina saker du gjort! Blev speciellt förtjust i kortet, tycker du har fått till det fint!

Mys blogg sa...

Jo, det kortet tycker jag var jätte fint. LO.erna e ju helt underbara:D

Lena50 sa...

Men Lotta, nu är du väl onödigt hård mot dig själv, sååå fint som det kortet är, härliga milda färger, som passar bra till temat på kortet!!! Lo är underbara båda två. "humlemat" villka härliga färger och "det var en gång" så jättefin och en så passande rubrik :)och ljuvligt foto!!!

Essmo sa...

Hej!
TACK!! För dina fina ord! Du är ju för snäll! =)

Ja, men det klart du skall åka på kryssningen! Jag skall åka, så då "känner" du en iaf ;) o Det kommer ju vara 100 scrappare, supercoolt!
o många känner man säkert igen från nätet...
*håller tummarna för att du skall vinna storvinsten så du kan åka med*
kram!

Lotta sa...

Jättefina alster du gjort!

Ja, bingon var underbart kul.
Och du skötte det med den äran trots allt hets om nya ord var 3:e sekund *fniss*
Tack ännu en gång.

Ylwa sa...

Toksnygga grejer!! Gillade "humlemat" speciellt.
//Y

Aase/ängel60 sa...

Oj vad mycket fint du gjort, snyg typsnitt på rubriken "det var en gång" - vad heter den? Humlemat var en härlig titel....
Synd att du inte kunde vara med på träffen men du fick ju lite gjort ändå :)
Kram Aase

Lenalandis sa...

Vilka fina LO gillar verkligen hummlemat. Fint Foto och läckra färger. Tack för dina synpunkter på min blogg det blir nog den med bilen... tror jag....
Kram Lena

Lisbet sa...

Hej!

Jag har smitit från allt och är ute på bloggrunda från bloggen; http://minbloggrunda.blogspot.com/. Sprid den gärna till andra.

Det var länge sedan jag tog mig tid att riktigt surfa runt. Jag har till sist scrappat lite papper och gjort några bokmärken och post it – lapps album.
Välkommen in till mig och titta;
http://articsisters.blogspot.com/

Ha det bäst

Anonym sa...

Angående misten...jag har inte använt det själv, men jag läste att man ska hålla den långt från det man sprejar på så att "dimman" blir finfördelad och jämnt spridd. Någon skrev att hon brukade lägga det hon skulle mista i badkaret, spreja och sen bara skölja rent badkaret efteråt!

Skulle papperet ändå bli buckligt så tror jag det funkar att stryka papperet på svag värme med en handduk emellan. Lycka till! :-D

http://lillnettan.bloggsida.se/