tisdag 21 oktober 2008

Lite "gammalt"

Ja, nu var det ett tag sen jag uppdaterade här med nåt nytt......men tro inte att jag ligger på latsidan. Nädå, jag har gjort 4 julkort och håller på med att fixa en liten låda. Lådan är inte riktigt klar än, och korten är lite hemliga än;)

Men jag gick igenom mina gamla LOs idag och hittade då 2 st LOs som jag tror att jag inte har visat. En har jag gjort till en tävling som jag nu inte kommer ihåg till vilken det var....och den andra har jag inte vetat om den är färdig eller inte. Men nu har jag bestämt mig att den får vara färdig.....

Denna gjorde jag på den lilla träffen jag hade för några veckor sen, men den blev liggandes. Jag vet inte om den är färdig eller ej. Den ser lite tom ut. Men det blir inte av nu att jag fixar till den mer.....Vad tycker ni? Saknas det nåt på den?

Denna gjorde jag till en tävling, kommer dock inte ihåg alls nu vilken det var till. Man skulle scrappa med temat Färgstark.....om jag minns rätt....Jaja, jag är sådär nöjd över den så det gör inget att jag missade tävlingen.
Men som sagt, jag ligger inte på latsidan alls. Jag gör julkort på löpande band.....och det är sååååå kul:) Kommer lägga upp dom här framöver:)

2 kommentarer:

Lena50 sa...

Nje...jag tycker nog inte att det ska vara nåt mer på den....den är enkel och mild i sin framtoning...kortet är i fokus...och det ska det vara på den...ni är så fina....passar till rubriken.
"Jag ska måla...." är ju jättefin...full med färg och ett härligt upplägg......

Tesa sa...

Ljuvliga Lo:s, tack för dina otroligt fina ord hos mig. Jag blir så glad :o) Många kramar från mig!