fredag 3 oktober 2008

Jag är sjuk:(

Ja, visst är det lite synd om mig ändå.....Jag har en jätteförskylning med huvudvärk, snorig näsa och fryser som en tok:( Visseligen är jag lite bättre idag, men jag är hemma idag åxå från jobbet....så pigg är jag inte direkt. Jag har inte ens orkat scrappa på kvällarna. Då är det illa!

Jaja, men jag har en LO att visa i alla fall som jag har gjort åt Pysselparadiset Alla vi DT fick varsin påse med knappar som vi skulle hitta på nåt med. Jag är ju ruskigt dålig på att använda knappar, om ni tittar på mina LOs hittar ni inte många med knappar på. Men att vara DT innebär väl lite att man ska bli utmanad åxå....Så jag gjorde denna LO, satte nästan alla knappar jag fick runt fotot. Blev väl så där nöjd. Knapparna var jättefina annars, så om ni vill spana in dom så hittar ni dom här till väldigt bra pris:)
Nä, nu ska jag vila lite......känner att mitt huvud vill det just nu.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad jag gillar din LO .. den var verkligen såå fin med rött och svart med . :) svar på din kommentar jag har skrivit ut texten från datan tatt ett hjärtan och bara ritat av sen klippt ut det :) satte fast snöret med tjep på baksidan .. sen rullade jag en liten tejp bit som jag satte fast hjärtandet mot påsen :)

kramiz Lina!! sa...

Stackare som är sjuk, vet hur det känns, först nu som jag känner mig ok... efter 2 veckor! Jättefin LO, jag har oxå svårt med knappar, men du har lyckats jättebra!!!

SusanneSj sa...

Usch då, låter inget vidare. Hoppas du mår bättre idag.

Jag tycker LOn är jättefin.

Krya på dig

Hem i vitt sa...

Krya på dig!

Jättefin LO i alla fall, men jag håller med dig, det är svårt med knappar, fast jag tycker det är så fint när andra använder dem.
Kram från Meli

Lena50 sa...

Lilla Lottis, hoppas du mår bättre idag :) Fin LO :)

ulrika_m sa...

Åh, din LO är verkligen superfin! Jag tyckte att det var riktigt svårt med knapparna, men som sagt, det är väl bra med utmaningar! :)