söndag 4 januari 2009

Jag bara scrappar och scrappar.....

Just nu är jag inne i ett riktigt flyt......jag scrappar som bara attan....jag skulle kunna sitta här hela dagarna känns det som. Men ja, jag får väl försöka fixa lite här hemma ibland åxå:)

Detta kort gjorde jag till en utmaning på Scrappiz, en skiss man skulle göra efter. Blev ytterligare ett kort......
Och här har jag scrappat om min lilla Tindra, hon som inte är så liten längre....eller ja, storleksmässigt sett är hon ganska liten. Men när man har blivit 4 år, då har man blivit en stor tjej. Och Tindra har verkligen blivit stor, hon är så duktig på allt. Bäst är hon!!Nä, jag har fler ideer i huvudet.....Bara att hugga tag i nästa kort och börja leta papper....:)

6 kommentarer:

Meli sa...

Jättefina båda två.

Känner som du, man hade bara kunnat sitta och scrappa och scrappa. Önskar man hade myyccckkeettt mer pengar, så man kunde köpa städhjälp och kock. Och en nanny med, på mornarna :-)
Kram från Meli

Nina sa...

Saa fint!!!

Essmo sa...

Så härligt & vara på sånt humör när inspirationen bara flödar!
Jättefint kort & layouten -kanonfin!

Kram på dig! =)

Angela sa...

Visst är det kul när det bara flyter på, har också drabbats av ett riktigt flyt just nu... :)

Gillar verkligen upplägget på layouten!

CillaT sa...

Tycker jättemycket om 4 år!!

ElinÅ sa...

Har sagt det förrut, men säger det igen:) Kan surfa runt hur länge som helst å kolla i din blogg, det finns så mkt snyggt, och jag hittar nya små gejjer jag missat varje gång! Underbar inspirationskälla är du!
Såg idag att det är mässa i Gtbg snart igen! *hoppar och studsar av glädje* det är ju sååå kul! Får börja spara alla slantar fram tills dess:)
Kram