söndag 25 januari 2009

Ännu en helg har passerat...........och som vanigt har den passerat i ett rasande tempo....Varför kan inte helgen vara lite längre?? Och jag väntar på bättre väder, så jag kan gå ut och fota nåt roligt med min nya kamera:) Allt är ju så tråkigt och grått ute nu, inget roligt alls att fota.......jaja, jag får väl under tiden som jag väntar på det lära mig den lite mer, finns ju ett och annat att lära sig:)
Jag har scrappat lite i helgen åxå.....hittade bla en jättehärlig skiss hos MiMa´s scrapbooking som jag har gjort denna LO efter. Liiiiite fel säsong....hösten känns låååångt bort nu, men jag kände för detta foto nu och då fick det bli så:)


Ett litet kort åxå.....gillar denna stämpel. Tyvärr är det inte min, bara lånar den ett tag av en tjej.....Men jag gillar den så mycket att jag måste nog köpa den själv:)
Jaha, det var en liten uppdatering......nu ska jag ge mig på nästa grej....Ska jag göra ett kort till eller en LO....hmmm......
Vill åxå passa på att TACKA ALLA ni goingar som lämnar söta kommentarer innan ni rusar vidare...TACK!!!

12 kommentarer:

Ulle sa...

Snyggt! Gillar kanten du ritat på just-the-edge-dekorationerna ...

Ylwa sa...

Vilken härlig LO med underbara färger!!
//Y

Ida sa...

Man får en sån där härlig höstkännsla av din lo!!! Fina färger och vackert foto gör den stämmningsfull!! och kortet var väldigt fint det med!!!

Kamilla sa...

Men ooh vad snygga alster du hunnit göra :D
Jag har också scrappat massor, det måste man göra...och ja fyyy vad helgerna går fort, jag som skulle storstäda...fast dammråttorna är mina vänner ;)

Lena50 sa...

Så fint Lotta, LO är underbar, höstliga färger, och kortet är bara såå fint, det ska jag köpa av dig, tror jag, men det måste ju bara var nån alldeles speciell person man ger ett så fint kort, svårt att välja, jag har ju flera speciella personer i mitt liv :) ja, den stämpeln är jättefin.

ElinÅ sa...

Åh vilken härlig Lo! Fotot är ju underbart fint och man får en riktig höstkänsla av den! Gillar det röda pappret i bakgrunden, tror bestämt att jag har ett sånt fast grönt som jag glömt av, hmm... Vad lustigt, jag gjorde oxå ett höstkort igår och min kompis påpekade att det va fel säsong...:)
Kram

Aase sa...

Underbara färger har du med på LO och kortet är så ljuvligt
Kram Aase

Essmo sa...

Vilken underbar höstlayout! Himla fina färger! =)
& kortet är jättesött, görfint motiv! ! =)

Kram!

Wildärtan sa...

Vilket härligt höstfoto!!
Jag trodde du hade hunnit skaffa dig nytt utseende... ;-)

pia sa...

ÅHH vilka fina grejor det finns här, Håller med, stämpeln är ju otroligt vacker!
Kram Pia

Wildärtan sa...

Wow Lotta - vilken fräsch blogg! Det var inget fel på den gamla, men man blir lite glad av dessa färger:-D

Tack för komplimangen och påhälsningen i bloggen!
Kramar

mojje sa...

mmm, vilket lugnt och härligt romantiskt kort.