söndag 18 januari 2009

Ny vinst och Award.....

Jaaa, jag har faktiskt vunnit igen.....helt otroligt. Det var Ilus som hade en skisstävling för ett tag sen. Jag skickade in detta kort som mitt bidrag. Och igår fick jag reda på att jag vunnit.....Är jätteglad och nu ska det bli spännande och se vad min vinst blir:)Jag har även fått en Award, eller rättare sagt två.....en av syrran Lina (NonStop) och en av Essmo. Tack snälla ni, så gulliga ni är:)
Om utmärkelsen: Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!


Då ska jag skicka den vidare.....svårt att välja vilka jag vill skicka den till, finns ju så många fina bloggar som inspirerar mig i massor.....Men jag väljer dessa:
Fia - En härlig tjej som ofta kommer med goa kommentarer och som är duktig scrappare.
Ewonne - Vet ingen som kan scrappa som hon. Hennes LOs och kort är såååå vackra.
Kamilla - En jättego tjej som dessutom är en grym scrappare/kortmakare.
Nu ska jag återgå till min lilla scraphörna, fick ett nytt DT-paket av Pysselparadiset igår så det kiar i mina scrapparfingrar:)

6 kommentarer:

Fia sa...

Oh så gullig du är! Ja, visst är det underbart att vår hobby skapar vänskapsband och du är en sann vän och absolut en av de mest inspirerande.

Kram fia

Lena50 sa...

Grattis igen, yttligare ett tecken hur duktig scrappare du är, superduktig va ordet :)

Örnen sa...

Åh vilket vackert kort!!

mys blooogg:D sa...

Wow, du vinner ju hela tiden:D Du är ju jätte duktig:D
Grattis:)

Ewonne sa...

Tack så jätte, jättemycket för din award ♥♥♥ Blev jätteglad när jag fick den!

Och så får jag passa på och Gratulera, Igen :o)
Men det är verkligen välförtjänta vinster!!!!
Kram

Essmo sa...

Grattis till vinsten, kortet är helt underbart! ! =)

Kram!!!