lördag 4 april 2009

Olivia 1 år....

Min svärgerskas barnbarn fyller 1 år nu och jag fick i uppdrag att göra ett litet kort till henne.....Så här blev det....Jag märkte att när jag skulle göra detta kort att jag har dåligt med stämplar som passar så små barn.....skulle behöva ha nån lite nallestämpel eller så....Det får nog hamna på min "vill-ha-lista"....den är gaaaanska lång nu den listan:)
















På måndag har jag tagit ledigt från jobbet....ska åka till ullared och köpa kläder till barnen......MEN....sen har ju panduro öppnat där åxå......hmmm...HUR stor är chansen att jag hamnar där tror ni???? Ganska hög:)

Imorgon ska jag och ett gäng härliga tjejer, tror vi blir 12 st, scrappa.....ska bli jättekul....Så nu ska jag upp och packa. Det är alltid så svårt att packa till träffar tycker jag, och man tar alltid med sig på tok för mycket......hälften blir inte ens upp-plockat där.....Jag ska försöka att inte ta med så mycket denna gång...

Ha en bra söndag kära vänner:)

7 kommentarer:

Karin sa...

Jättesött kort! Hoppas ni hade kul på träffen.. =)

Ha det så skoj på Panduro i morgon,
stor kram!

Jessica sa...

Å så gulligt, jättefint!!!!!
Måste fråga vad det är för stämpel du använt, den var för söt.
KAnonfint. Kram Jessica

E sa...

Nämen oohh så sött! Vilken söt stämpel. Va snygg den gröna färgen va till det rosa. Gillar hur du har blandat sött tillsammans med lite tuffare (döskallepappret).
Avundssjuk på din dag imorgon:) är oxå sugen på ullared, va ett tag sen nu.... Och Panduro, har det öppnat där? Kul! Du får rapportera om du hittade nåt roligt!
Tack så jättemkt för husen!!! Nu ska jag bara försöka mig på att färglägga oxå:) Har köpt några promarkerpennor nu, men tror inte jag är så förtjust i dom (måste dock testa dom lite till). Har även beställt några tombow som jag väntar på med spänning:) Hoppas det är "min" penna, vill hitta en jag trivs med....
Kram

Angelica - Angel - Dolliver sa...

TackTackTack för dina underbart goa kommentarer - jag blir bara sååå superglad varje gång du gjort ett besök (och lite varmare i själen...)! =)

Och här kommer jag instövlandes och får se ett hur gulligt 1-års kort somhelst! Även om du inte har fler barnstämplar så var ju detta motivet jättepassande tycker jag!

Din kombination av ett blått, ett rosa och ett gult kort *pekar neråt* var en fröjd för ögat - supersnygga!

Så det blir panduro (och en liten sväng till GK's..) ändå! Läste inne på SS forum om det och jag är såååå sugen på att åka dit! Menmen det får bli i en annan tid, en annan plånbok och så där. =) Hoppas att du hittar mååånga fynd! Glöm inte att fota och visa i bloggen så vi andra kan dregla av avund ;-)

Ha de gott min vän!
Kramar / Angelica

Lena50 sa...

Så söt stämpel, gillar det rosa dödskallepappret oxå, ett fint kort till en liten tjej!!!
Tack för en jättekul dag igår, det går för fort bara, när man har roligt, och tänk att JAG kom trea, i tävlingen helt otroligt, jag tror ju aldrig att mina alster blir bra....jag blev jätteglad....

Kamilla sa...

ÅÅÅ så fint kort du har gjort, och Panduro fick väl stänga efter ni varit där ;) inget var kvar *skrattar* nä, skämt å sido så hoppas jag ni hade kul och att du hitade nåt spännande :D

Miss Goldie sa...

Vilket fint kort! Urgullig stämpel!