söndag 24 maj 2009

Bröllopskort på beställning.....

Idag är det trädgårdsarbete som gäller....Jag har planterat i blomlådorna så nu får det inte bli några fler frostnätter....då blir jag ledsen....Sen, som vanligt, sätter vi ut daliorna för sent....för dom hamnar i jorden idag...Och varje år funderar jag på varför svärmors dahlior alltid blommar långt före mina....Svaret KAN vara att hon har satt ut dom för ca 1 månad sen.....Jaja, man kan inte hinna med allt...jag måste ju scrappa med:) DET är ju åxå viktigt, eller hur tjejer.

Förra veckan kom en på jobbet och frågade om jag kunde göra ett bröllopskort till henne, och självklart skulle jag fixa det. Så igår kväll fick jag ihop detta till henne. Blev så där nöjd, tycker det är lite tomt ovanför brudparet....Vad tycker ni?

Detta kort ska jag även skicka in till Hobbyhusets tävling dom har i maj. Det är till en skiss + tema bröllop/högtider...
Och nu går jag och väntar på nästa helg.....då har Handstämplats sin stora träff i Borås och självklart ska jag dit....Då ska jag få mitt DT-uppdrag utav min DT-mamma Kajsa......är ju gäst-DT där i juni månad. Ska bli ruggit spännande och se vad hon har hittat på:)
Nä, vänner.....nu ska vi käka makaronipudding......sen får jag se om det blir mer trädgård idag eller vad vi hittar på.

6 kommentarer:

Lena50 sa...

Jag tycker kortet är helt fantastiskt, jättefina färger :)
Det kommer motagaren att bli glad åt :)
Vad duktigt att fått gjort det viktigaste med blomplantering.
Helt klart ska man prioritera det man tycker är roligast och viktigast!!!!(scrappa) hehehhe :D
Ha en skön dag!!!Kram Mamma.

Helena sa...

JA!! Det är väldigt viktigt att scrappa! Nästan viktigast ibland. Jag tycker att kortet är superfint som det är och inte ett dugg tomt!

//Helena

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Jättevackert kort - så kul att få förtroendet att få fixa tt bröllopskort!

Tack för din goa kommentar - jag forsätter blanda hejvilt i min blogg och sen är det ju upp till var och en vad man vill läsa! Meninge är ju att det ska passa de flesta - och det lyckas jag ju då med! *ler* Blir så glad av alla snälla ord om min blogg!

Vad duktig du varit med trädgården - här har det mest regnat hela helgen..
Kul med träffen nästa helg, hoppas ni får det riktigt, tiktigt trevligt!

Ha de bäst snäckan!
Kram / Angelica

sari sa...

jag tycker att kortet är perfekt som den är!!!

Essmo sa...

Vilket läckert kort! Tycker inte att det ser tomt ut, det är jättefint!
Åhh, va synd att jag inte kan komma med på lördag, det hade ju varit så kul å ses igen.. Hoppas att du får jättekul iaf.. =)
*fniss* å jag håller med om prioriteringen!

kram kram!

Lotta sa...

åh så fint!
Och tack ännu en gång för inspiration. Jag har också fått uppdraget att skapa ett kort till ett bröllop som ska vara klart tills imorgon.

Kram
Lotta