torsdag 14 maj 2009

Cirkus Mini Maxi....

Har ni sett min lilla tiger jag har haft här hemma ikväll:) Visst ser hon lite farlig ut, fast åxå så vansinnigt söt!
Vi har varit på Cirkus ikväll, Cirkus Mini Maxi......Har ni hört talas om dom?? Inte?? Ni borde se dom......det är nämligen alla elever och förskolebarn på Östra Frölunda skola som är med i den cirkusen:) Skolan här har under en månad (dock inte varje dag.....) hyrt in en helt fantastisk kille som kallar sig för CirkusMagnus. Har har övat och hjälpt barnen att göra en cirkus show och idag var uppvisningen. HELT fanstastiskt bra var det, vilket jobb, först och främst CirkusMagnus har gjort, men åxå alla lärare och förskolefröknar har gjort ett MEGAJOBB!!! Det var så bra och alla barnen var så duktiga. Tindra och den gruppen skulle vara tigrar och fick bli målade som små tigrar åxå......kanonsött:) Och dom fick ha ett gosedjur med sig som dom skulle kasta upp i luften och fånga.....sen fick dom åxå hoppa genom ringar och slå kullebyttor. Och Tuva och dom småttingarna fick gå balansgång på en svart linje....inte så lätt när man är 2 år och det sitter 100 pers (och kanske mer) och tittar och apploderar, men hon fixade det gallant....såklart:) Visst är dom söta??Nu är jag ju ganska säker på att CirkusMagnus och alla lärare/dagisfröknar inte läser min blogg.....MEN jag vill ändå säga ett stort TACK för allt jobb dom lagt ner så det blev denna härliga cirkusföreställning. TACK!!!!
Har inte gjort nåt mer kort, ett är nästan färdigt men inte helt. Har inte orkat på kvällarna nu, varit lite trött. Men orkar jag så ska jag försöka göra färdigt det kortet.....
Min dator är fortfarande hon "datordoktor Anders".....men han har kollat den lite och den mår nog redan lite bättre:) Så till helgen hoppas jag att jag får den....Blir lite roligare att surfa runt då igen......det är inte kul med denna dator kan jag säga.....

5 kommentarer:

sari sa...

Oj,oj...vilken tiger ni har haft/har hemma!! Underbar!!!

Lena50 sa...

Ja, visst var dom så duktiga, söta och stolta...."cirkusMagnus" måste ju verkligen brinna för sitt jobb....ett viktig uppgift har han :)
Tur det finns såna!!!

Catarina sa...

Hej!!!! Jag läste om detta i hallandsnyheter.. Han är väl här från Falkenberg? Tror att det var den långa jultomten som gick runt på tyltor här i stan i julas... Visste inte att dina barn gick där.. Vilket roligt projekt.. Tänk om dom kunde göra så här också.. Ha det bra!!

elisabet sa...

Det hände sig att jag läste.... av en tillfällighet men dock. Tack, tack för allt beröm. Ska förmedla det till Magnus också.
Dom var helt underbart söta och duktiga våra cirkusartister! Det som barnen i Östra Frölunda varit med om i vårt cirkusprojektet borde alla barn få uppleva.
Elisabet

Angelica - Angel - Dolliver sa...

*rooarr* (skulle föreställa ett tigervrål...)
Så söta små tigrar, och jag kan tänka mig att det var många stolta föräldrar & släkt på bänkarna som frötjust kikade på de små cirkusbarnen! Kul när det blir en sådan grej av det och att någon orkar ta tag i det hela med föreställningarna. Häftigt!

Nu är det bara att hoppas på att din dator blir frisk snart och kommer hem så fort som möjligt... Förstår att den är saknad!

Hoppas du haft en trevlig helg!
Kram / Angelica