tisdag 12 maj 2009

Jaha....då har det hänt igen:(

Jävla datorer!!!!!!! Nu är min dator sönder, min kära laptop.....Den har varit seg och konstig ett tag nu och igår kom den inte igång alls. Är lite rädd för att det är hårddisken som har krachat.....GRRRRRR jag blir så ARG!!! Och datorn är ju inte så gammal, lite över ett år bara. Som tur är så har jag skaffat mig en extern hårddisk som jag fört över alla foton på.....men det är ju mycket annat som jag kanske går miste om. Alla min foton tagna på mina kort och LOs, dom har jag inte fört över på den andra hårddisken.....Jaja, jag har ju en datakunnig svåger....lär nog bli en sväng dit ikväll. HOPPAS han kan lösa det! Annars lär det bli en smådyr historia.
Så om jag inte kikar in hos er och kikar på era nya alster beror det på att jag har svårt att komma åt en dator. Jus nu lånar jag en på jobbet, sitter och äter min frukost här nu. Hemma har jag ju en gammal skruttdator som barnen fått att spela på, men den funkar i nödfall.

Men nu lär det väl bli lite scrappat på kvällarna istället, ingen dator som drar:) Så när jag är tillbaka ska jag väl ha en del att visa upp.
Håll tummarna att det inte är så illa!
Åter till jobbet.....

4 kommentarer:

Essmo sa...

åå va segt! Hoppas det löser sig.. Ibland blir man galen på dessa datorer. även fast man har svårt att klara sig utan dom. =)

kram kram!

sari sa...

men fyyy.. vad jobbigt!! Våran dator har krashat säkert 3 gånger senaste året... Och ändå är den ny..hmmm... Dina stämplar ska i brevlådan imorgon... min yngsta tös hade använt ALLA mina akvarellpapper till sina teckningar...Var lite smått chockad över det...*S* Ha det gott & hoppas att det löser sig med datorn nu!

Uzaan sa...

Tråkigt när datan inte funkar.. Hoppas det inte är något allvarligt med den

Kamilla sa...

OH NOOOooo det är inte sant!!
Hoppas det ordnar sig och att det går att fixa utan att du blir utan allt som du har i den :D
Kram kram i massor!