söndag 7 juni 2009

Bläää...söndag....

Hur fort kan en helg gå egentligen??? Söndag igen och en jobbig måndag imorgon igen.....Fast jag har en ganska go vecka denna vecka. Det är min lediga onsdag och på fredag har dagis stängt så jag är hemma med barnen den dagen. Så jag ska väl överleva denna vecka åxå:)
Jag som har en hel del kort som måste göras till nästa helg har nu ett kort mindra att göra. Här har jag gjort ytterligare ett studentkort till butiken. Dom ville ha några till då många här runt om kring tar studenten i slutet av veckan. Såg att Kort i Fokus har CC nu och detta kort är gjort efter deras skisstävling.

Nu ska jag börja med kort till dom som har fått sluta på jobbet....svårt det där tycker jag. Och jag har inte glömt av att jag utlovade en bloggcandy nu när det börjar närma sig 20 000 besökare här, men jag tror jag skjuter på det till nästa nästa vecka då jag har fullt upp denna vecka som kommer. Men då ska jag nog kunna få ihop ett litet candy:)

*********

Har åxå läst att Scrapperiet ska ha en megaträff i höst, ska försöka komma med i Guinnest rekortbok.....häftigt!! Jag funderar starkt på att åka.....Nån här som funderar på att åka?? Visst låter det kul??

Ha det bra mina kära bloggvänner:)

6 kommentarer:

Lena50 sa...

Haha....du kan det här med studentkort nu va!!!!???
Men fina är dom.
Javisst verkar det kul med den megaträffen, jag hänger gärna med om du åker; missade ju träffen i pingst, så jag är sugen. Kramen!!!!

sari sa...

vilken underbar studentkort efter skissen!! Ja, du...tiden bara rusar iväg nuför tiden...*S* Jag tror att det blir liite lång resa för mig att komma till träffen..*S* Ha en underbar vecka!!

Essmo sa...

Åh vilken härligt kort! massa med blommor! Snyggt!
Jaa, jag har anmält mig till träffen, kom du med! åååh så kuligt!
Hoppas du får en härlig vecka..kram kram!

Tessalonikas sa...

Vi är några från Herrljunga/Vårgårda som skall åka på rekordträffen!! Låter ju riktigt kul....
Kramiz;)

Yoli Design sa...

Hej hej söta du...
ja veckorna går fort... Tur för mig att jag inte jobbar traditionellt mån-fre, 8-16... :D Då slipper man våndas för måndagar!! :P

Så härligt kort igen...
äkta glädje om det... :D

Kraaaaaam

ElinÅ sa...

Alla dina studentkort är ju tokfina, går ju inte att välja nån favvo...men jag tror ändå att jag fastnade lite extra för det här..vet inte riktigt varför, men svarta blinget o spetsen, fina färger och sött papper med sommriga blommor på tyckte jag va fint!
Kram kram