fredag 12 juni 2009

En dag i Borås....

Eftersom dagis har varit stängt idag har jag varit hemma från jobbet. Så planen för idag var att åka till Borås, mormor och My följde åxå med. Fy katten säger jag bara vad det har regnat på oss......och stackars alla som tog studenten idag i borås.....inget rolig väder dom fick:( Men vi fick handlat en del ändå......mest till barnen som vanligt. Men jag fick handlat lite med, från Magnolia:) Fast det blev inte så mycket....CS, rosor och lite annat smått och gott:)
Detta kort fick jag gjort igår....inte alls min stil, inte mina färger......men det var kul....Iband är det faktiskt riktigt kul att göra nåt som man inte brukar göra.......Brukar ni göra det ibland?? Göra nåt ni inte brukar göra, nåt som inte är eran stil?
Fick stämpelbodens nya kit idag.....såååååå läckra....längtar efter att få sätta igång och skapa med dom:)


10 kommentarer:

BellaMio sa...

Hihi... ett riktigt gulligt litet kort, även om det inte är min stil heller...

När jag fick mitt första DTpaket så var det orange/svart/röda papper med. Dem tänkte jag att jag aldrig skulle få till något med. Men faktiskt så har jag gjort ett post it block med de papprena och en stämpel från Tingtura.

Visst är det skoj att göra något som man inte brukar!

Kramis

Yoli Design sa...

hej hej tjejjen!!
hihi ja det där med att inka in papper är övning... Tips är att ha ett tyflon underlägg, eller annat som du inte är rädd om (kladdpapper). Sätt filten utanför pappret du ska inka och dra sedan in på pappret. hihi hoppas du förstår hur jag menar. Då får du inte så skarpa kanter av själva nedsättningen!

hmmm... vet du vad... jag tror att jag ska köra en video-tutorial med distresser...
:P

Underbart kort förrästen! Underbart som alltid... gillar det massor och tycker att "inte så du" kortet är både du å inte.

Å för att utmana dig att komma igång med distresser... så vill jag att du ska göra ett kort helt utan mönsterpapper och egengjorda blommor till!! :D

Kraaaaaaaaaaaam :D

Lena50 sa...

Hehe, där fick du nåt att bita i av Yoli, kul!!!!
Visst hade vi en härlig dag, om än lite stressig......
Så fint kort, inte din stil, men fin ändå ;)

kramiz Lina!! sa...

Görcoolt kort tycker jag!!! TYcker de färgern är jättehäftiga!!! Gullig stämpel oxå... :)

Essmo sa...

vilket sött kort! Stämpeln är ju jättegullig!
Hmm,jo jag gör nog många saker som inte är min stil egentligen.. men jag faller alltid tillbaka till min stil.. om du fattar va jag menar.. *svammel svammel*
Hoppas du får en härlig helg!
kram kram!

Kamilla sa...

ÅÅÅ så FIIINT kort du har gjort :D
Ja, våra studenter hade tur med vädret, helmulet :( men +17 vilket inte är så vanligt här hos mig nu...

Tiggy sa...

Hihi vad sött kort. :)

Ja Tingturas stämplar passar så perfekt till att leka med bakgrunder.

CillaT sa...

Jättefint kort! Gillar färgerna och jag tycker nog att det lyser igenom lite du ändå=)

Jag gör hela tiden alster som inte är min stil känns det som. Så egentligen har jag nog ingen aning om om jag har någon stil över huvudtaget......

Kram

Cath. sa...

Jag tycker du har gjort ett underbart kort! Och jaa, jag brukar skapa i färger som inte är riktigt "jag" för det utmanar lite... Men säger som Karin, man faller ju in i sin stil i alla fall sen...
Trist med regn på studenterna tycker jag... Tur att ni kunde shoppa lite i alla fall!
Ha det gott!

ElinÅ sa...

Nä det är inte ett kort man brukar hitta hos dig:) Men jag tyckte det va både snyggt å gulligt på samma gång. Gillar både mönstrade pappret, dekosarna, söta draken å upplägget, ja hela designen helt enkelt:)