onsdag 17 juni 2009

Nu var det längesen.....

Ja nu var det längesen jag gjorde ett rosa kort.....så nu var det på tiden....eller vad säger du Essmo...hehe...Fast planen på att göra två kort om dagen sprack redan igår.....hann bara med ett...Men blir det dåligt väder i helgen så hoppas jag får tid till att scrappa och hoppas då hinna med att göra ett antal kort....
Nu är det gott med en riktig långhelg....och mysigt med midsommar....fast det verkar ju bli skitväder på midsommarafton och det är ju tråkigt. Då ska man ju kunna sitta ute och äta och dricka gott....Nu blir det väl att sitta inne och äta och dricka gott:)
Ha en bra helg, kära bloggvänner!!
Kram

10 kommentarer:

Lena50 sa...

Kortet var ljuvligt....som alltid...med alla fina detaljer...
Ja på ett sätt är det ju nåt positivt med regn...VI KAN SCRAPPA!!!!!!!!!!! med gott samvete..hehehe :) Så hoppas vi kan scrappa ihop på söndag!!!

Eyovine sa...

RÅÅÅSA!!! Superfint kort =).. på din fråga om misten så svarar jag... allt beror på hur långt avstånd du har mellan pappret och flaskan... här har jag ett väldans långt avstånd som gör att misten sprider sig mycket, men blir bara ett tunt lager., så pappret buklar sig inte alls... har också fått kasta papper... men det är lite teknik som man kommer på efter hand.

Kram Maja

Yoli Design sa...

åhhh så himlans läckert som alltid.. :D Ja, du vet då hur man ska inspirera!! hihi ja, har du kravet på att det alltid ska bli två kort om dagen kanske du tröttnar!! Du tar nog igen antalet någon annan dag!! :D
Å kvalité går före kvantitet eller vad är det man säger!!

Kraaaaaaaaaaaaaam

Sofia sa...

Åååh, så fint kort!!! Vad superkul att dina kort säljer så bra!! Jag måste verkligen ta mig i kragen o fråga runt lite efter ställe att sälja mina på jag också! Högen vääääxer ju!!
Kortet nedan var absolut vintage tycker jag! Superfint var det!!
Hoppas att du får en trevlig midsommarhelg! Kram

Fia sa...

Underbart fint kort och rosa går ju alltid hem! Så fina de små pärlorna är som du har gjort. Är det pearlmaker som du har sådan finess med?

sari sa...

men jäklar *förlåt* vilken vacker kort!! Underbara detaljer du ahr fått med!

Linda Horn sa...

Kortet är ju helt underbart!!! Tack för att du blivit följare hos mig med, trevlig midsommar!!

cathrine/caca sa...

Jättefint kort! Kul att dina kort säljer så bra! Skönt att det ordnade sig på jobbet, att du hamnade där du ville.
Ha en bra midsommar!
Kram

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Underbart tjejen! Fantastiskt vackert! Du är grym på att skapa kort i alla dess olika färger och stilar! Älskar när du gör det med humor, vintage, rosa eller färgglatt - det blir ändå perfekt liksom!

Och gud vad kul med försäljningen! Grattis! Sen kan det ju bli lite jobbigt med pressen, men stressa inte - det kommer inget gott ur det. Hinn med det du hinner och låt det sen vara!

Ha de så gott och ha en riktigt trevlig midsommar tjejen!
Kram / Angelica

zozzo_87scrapbooking sa...

Ojj sååå fint kort!!HOPPAS du får en jätte bra midsommar...:-) Kraamar