fredag 13 maj 2011

Massa nytt...

Det går några dagar mellan varje inlägg nu, men jag hinner tyvärr inte uppdatera oftare....Däremot så blir det desto mer alster när jag väl uppdaterar :)

***
Första kortet är ett studentkort. Kortet skulle helst vara i gult, blått och vitt och lite stilrent. Nu, ni som känner igen min stil....jag har liite svårt att få till det där fina stilrena, men jag har gjort ett litet försök i alla fall.
Insidan blev så här, Textstämplen från Delfintryck...jättefin!!

************

Nästa kort, ett konfirmationskort i gröna toner. Älskar dessa stämplar från Inkadinkado. Och den fiiina textstämplen är från Vilda stamps textkit, åxå helt underbar.

Insidan här....enkelt. Däremot har det trillat in ett litet fel här.....Som tur var så såg tjejen som hade beställt kortet....det är fel datum. Det ska vara den 22:a istället för den 20:e. Så det blir att ändra detta nu i helgen....klantigt av mig. Stäplarna här kommer åxå från inkadinkado....

******************

Sist men inte minst....här är ett DT kort som jag gjort till Vilda Stamps, tyvärr blev färgerna dystra...Fotade i dåligt ljus....

Men här har jag använt mig av Yoli tjejen, och textstämplen är från Vildas textkit.

Kortet framifrån fast lite öppet....

Insidan, här har jag gjort papptet själv med distresser och Vilda stamps härliga Grungeswirl och Brevbakgrunden.


Ja....nu blir det att fortsätta med mina beställningskort....har några stycken att göra. Kul!


Ha en bra helg!

3 kommentarer:

KatarinaR sa...

Jättefina kort alla tre!
Härliga färger och snygga stämplar!

Anonym sa...

Hej! Såg din tråd på familjeliv om "Hoppa i soffan hos tant rut". Nu kanske du har kommit på, eller någon annan berättat för dig, hur hela ramsan går, om inte så kommer den här!

Jag får inte hoppa i soffan hos tant Rut och göra fula miner det ser så illa ut, illa ut. Och jag får inte sova med kallingarna på och äta kola det är så farligt så, farligt så. Men när jag blir stor ska jag hoppa i soffan hos tant Rut och göra fula miner det ser så roligt ut roligt ut. Och jag ska sova med kallingarna på och äta kola det är så härligt så, härligt så.

Hoppas dina barn kommer gilla den, jag älskade när mamma ramsade upp den för mig som liten. :>

Ann-Charlotte's blogg sa...

Hej Lotta!
Jätte många fina kort till student och konfirmation du har gjort det sista, som jag hunnit titta på.
Ville bara tacka för att du vill vara med och fira lite hos mig.
Kram Ann-Charlotte