onsdag 10 juni 2009

Härlig dag utan barn och med scrapping.....

Idag har jag haft en härlig dag. Efter frukost körde jag barnen till mamma. Då åkte jag och klipte mig, väldigt skönt att bli av med lite hår:) Sen åkte jag och köpte en kebabsallad och åkte hem. Där åt jag min kebabsallad samtidigt som jag "kuta" runt här på nätet och kollade läget i bloggar och så. Sen ropade min lilla scrapparhörna på mig, vilken tur....4 kort har jag fått gjort idag, fast 3 av dom är till Handstämplat där jag är gästDT denna månad. Så dom får jag inte visa än. Det var roliga men väldigt annorluda kort jag skulle göra, inte alls min stil.....Fick inte använda några motivstämplar och väldigt få dekorationer. Jag har lekt med akrylfärg och avänt färger som jag inte har använt tidigare. Men vad kul det är att få såna här uppdag och få saker som man inte själv har valt. Jag hade Aldrig gått och köpt dom här papprerna....MEN jisses vad jag tyckte om dom när jag väl började använda dom och jag tycker det blev ganska bra.....Men som sagt, dom får ni inte se här än....däremot ska jag skicka in dom till Handstämplat ikväll så dom kanske kommer ut på bloggen där snart.
Men detta kort gjorde jag idag, tycker ugglan är så söt....ser lite ledsen ut tycker jag...
Ja denna dag har varit jättehärlig....fast den började inte lika bra. Vi har lite kossor här på gården...bara 4 st. Mittemot oss är det andra som har sina åkrar där och i går så kom dom dit med ett gäng kossor och släppte in dom på åkern där. Efter frukosten idag hörde jag ett jäkla oväsen utanför, kossorna råmade som bara den....Tittar ut och får se 8 - 9 kossor som står och nosar på våra kossor.....Endel kossor traskar runt på vägen och endel traskade åt andra håll.....HJÄLP!!! Jag hade ingen aning om vem som ägde dom kossorna och jag vågade mig inte ut. Jag fick ringa ägaren till åkrarna så fick ringa ägaren. Som tur var försvann kossorna härifrån sen i alla fall.....för en stund i alla fall....Efter middag råmade dom igen, då stod en kossa här igen....Undrar hur många gånger till vi kommer få besök av dom. Kanske ska köpa hem lite Gevalia kaffe.....när man får oväntat besök...hehe...
Nä lite fotboll nu, sen åter till min hörna:)
Och hör ni......glöm inte att lämmna en lite kommentar....så är ni snälla....

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket fint kort!!! Kändes lite annorlunda på något vis, fast jag kan inte sätta fingret på vad det är som är annorlunda.... hmmmm. Men väldigt fint var det i alla fall!!

Lena50 sa...

Snyggt, snyggt, snyggt, coolt, coolt, coolt, och så häftigt, snygga färger och jag bara ÄLSKAR den lilla ugglan, var på väg att köpa den en gång....men jag kan ju låna din ;)
Ja, haha Tindra berättade om kossorna, jössus, villket kaos!!! Kramen

Unknown sa...

underbar kort du har gjort! Nu är jag nyfiken på dom andra korten oxå!! =) Trevligt med lite spännande besök...*S*

Marja sa...

Såå fint kort!! Tack för dina värmande kommentarer inne på min blogg!! Klart du ska våga fråga!! Om DT alltså!! Du gör ju så fina saker!!

Kram Marja

Uzaan sa...

Vilket fint kort. Den där ugglan är ju så söt. Har kikat på den några gånger...

Maria Thim Kokki sa...

Jättefint kort du gjort, som vanligt i och för sig =)
Ser fram emot att se DT korten.

Kossor, jag bara älskar stora fina kossor, skulle varit jätteglad om jag hade dom i min trädgård så man kunde snusa på deras mule =)

Ha en fortsatt bra dag / Maria

Lisbet sa...

Hej å hå....

Känns som om det är längesedan jag surfade och det är bara så ROOLIGT att kolla runt. Vad mycket du har hunnit och så läckert.

Karin sa...

Jättemysigt kort i fina färger.. *fniss* jaaa, det låter som om du får handla hem massa gevalia om kossorna kommer fler gånger.. hihi

kram kram!

E sa...

Ugglan passade ju verkligen temat, den ser lite ledsen ut, men väldigt charmig! Låter som du haft en härlig dag! Va så trött härom dan när jag kikade på allt snyggt, så om jag skrev samma el snurrigt i kommentarerna så skyller jag på John Blund, hahaha.
Kram kram