onsdag 19 augusti 2009

Bröllopskort....

Fick en beställning på ett bröllopskort där brudparet gillade att åka runt med sin husvagn, så beställaren ville ha med en husvagn. Men sen ångrade hon sig, för tydligen har dom gift sig utomlands, så hon ville istället ha med lite palmer och så. Nä, tänkte jag....nån sån stämpel har jag inte.....men sen kom jag ihåg denna stämpeln med ön och palmen. Den har jag aldrig använt innan......Så det blev lite "semseterparadis" stuk över kortet sen i alla fall.
Detta var ett roligt kort att göra, kul när man gör lite annorlunda kort ibland......
I helgen fyller min gamla bästis år, så idag ska jag se om jag inte kan börja göra ett litet födelsedagskort till henne....

Sen måste jag ju berätta med att jag har blivit moster:) Min lilla syster Lina och hennes "lille".....(2 meter nästan) Anders har fått en liten Ville. Så kul!!! Längtar efter att få träffa honom, tyvärr är barnen lite sjuka här så vi för försöka kurera oss först.

Ha en bra dag mina bloggvänner!!

7 kommentarer:

Uzaan sa...

Vad fint det blev. Är alltid skoj att göra något annorlunda.
Kika in i min blogg.Där finns något till dig. =) http://www.uzaan.blogspot.com/

Lena50 sa...

Men sååå häftigt, gillar bakgrundspappret, och palmen..klockrent....jätte, jättefint :)

Ammi sa...

Vilket kul kort, kan tänka mig att det var roligt att göra :-)

sari hänninen sa...

nu har jag kollat igenom många av dina kort... du gör jättefina saker!
tack för att du inspirerar

Aase sa...

Vilket läckert kort, vad snyggt du gjort med 3D lack om regndroppar...
Kram Aase

Helena Carlsson sa...

Haha vad fräckt, jag heter Helena och min man heter Thomas och vi gifte oss nu den 25/7. :-)

ElinÅ sa...

Vilket kul kort du fått till tjejen! Det förmedlar en känsla av både romantik, kärlek, glädje och resa. Och så är det snyggt som sjutton! Hur sjutton gör du för att få ihop allt så bra??
Visst är det kul med box! Bodycombat som jag va på i helgen va precis lika skoj som box, och där kör man inte mot nån utan mot en låtsasmotståndare, så om det finns nåt gym i närheten som har det passet så kan ju det va ett alternativ nu när du inte har nån att köra med på ett tag:) Men man kan undra vad jag gett mig in på...hur sjutton ska jag få in hela koreografin till passet i skallen så jag kan instruera alltihop:)
Hoppas du får en bra dag!!
Kram