tisdag 4 augusti 2009

Grattiskort...

Har lite beställningar på kort nu, och här är det första. Ett grattiskort till en tjej som fyller 35 år....Jag tyckte inte jag hittade nån motivstämpel som passade så jag gjorde ett utan.....försöker få till det där med crackle paint....blir så där....Det blir så snyggt när bla yoli använder det, men när jag försöker ser det bara ut som om jag har kladdat....hmm. Sen funderar jag på att sätta dit nåt mer under rosorna.....Vad tycker ni?
Ni som brukar använda crackle paint, går det inte att stämpla på det så bra?? Tycker inte det tog så bra där....
Nu har jag åxå två bröllopskort på beställning....väntar dock på lite saker som jag har beställt som jag måste ha innan jag sätter igång med dom...Borde ha kommit nu, hoppas det dyker upp imorgon.
Så nu kanske jag ska sätta igång med mina KAOSar som jag ska göra....riktigt kul:) Har dock inte riktigt bestämmt vilka åtta som ska få dom....får ta en funderare på det:)

Sen funderar jag faktiskt på att börja göra några julkort i veckan.....kan vara skönt att slippa stressa med dom sen i november. Fast det känns lite knepigt att plocka fram julkstämplarna:) Fast jultokig som jag är ska det bli kul:)
Ha det gott!!!!

13 kommentarer:

Lena50 sa...

Det var väl fint...man måste ju testa det nya man vill pröva...och det kan ju inte bli perfekt med en gång :)

Sunblizz sa...

Jag tycker det är fint, ser inte alls ut som kladd! Precis som Lena ovan säger så måste man ju göra det ett par ggr innan det blir som man vill ha det :D

Tycker dock att du har fått till det riktigt bra!

Kram, Sara

sari sa...

Tycker att kortet är perfekt som det är! Med cracklepaint... det beror på hur mycket du hade på..har du för lite, blir det inte bra...har man för mycket...blir inte det heller bra... man måste prova sig fram & hitta rätt mängd... svårt det där...=)

Uzaan sa...

vilket jättefint kort. Jag tycker också det är svårt med cracklepaint.Tycker att du fått till det bra.=)

rebecka sa...

jättefint kort :) allting blev så bra tsm! :D

Petra/paradise sa...

Vilket himla läckert kort!
Supersnygga detaljer å vilka härliga färger!! =D
Hoppas allt är bra med dej vännen =)
STOR KRAM Petra

Fia sa...

wow, älskar dina kort! Du är helt fantastisk på att jobba med nyanser; även när det gäller starka färger. Hoppas att allt går bra med korten till brudparen!

Kram fia

annkan sa...

Vilket fint kort!
Jag ser inget "kladd" alls...?

Kan dock inte komma med några råd, då jag inte är inne på det där med crackle paint...än. ;-)

Å, julkort- precis vad jag också börjat fundera på i veckan!
Fast jag vet hur det brukar vara. Tycks inte komma i stämning liksom förrän det börjat snöa och så där.

Kram.

ElinÅ sa...

Hittar heller inget kladd, tycker det blev bra. Har inte anv crackle paint så inga goda råd härifrån. Tycker kortet är fint och färdigt, behöver inte vara ngt under rosorna. Hahaha, va lustigt, igår kväll blev jag lite sugen på att göra julkort! Kul att du gillade mina skator, just det kortet blev jag inte alls nöjd med men det fick åka med ändå...men då kanske det inte va så tokigt ändå:)
Kram på dig

sari sa...

Lägger din KAOS aweard i lådan imorgon! =) Åh...hoppas hoppas din beställning från magdas dyker upp! Så tråkigt när sånt händer!

Jessica sa...

gud så fin!!

Essmo sa...

Kladd eller inte,jag tycker kortet är görfint! =) Alltid skoj å testa nya grejjer å till slut så brukar det ju bli som man vill.. =)
Hoppas du får en riktigt härlig helg!
kramkram!!

Lillnettan sa...

Jättefint kort! Det går ju att stämpla på crackle paint, men det brukar se lite knas ut (tycker jag)om man stämplar på en yta med delvis papper och delvis crackle paint så att bara en bit av stämpelmotivet hamnar på färgen. Har du svårt att få till färgen kan du ju börja med att måla försiktigt runt kanterna på kortet eller måla en yta och sedan fästa något över så att färgen bara sticker fram lite grand...sen blir du nog mer varm i kläderna när det gäller crackle paint ska du se! :-D