onsdag 15 juli 2009

Awarder

Titta vad jag fått......en jättefin award. Blir så glad, så roligt att nån gillar min blogg:) Denna fina award har jag fått av både Uzzan och av Ninas pyssel ....Tack tjejer!!!
Nu ska jag skicka denna vidare till sju goa bloggare......hmmm...blir lite svårt att välja bland ALLA megaduktiga scrappare....så jag får nog fundera ett tag.....Jag återkommer:)
Jag har faktiskt inte scrappat nåt sen sist.....blir inte av nu på sommaren. Kanske jag kan få gjort lite idag, beror på vad vi hittar på. Barnen börjar bli lite rastlösa här hemma så vi kanske åker nånstanns. Igår var vi och plockade lite kantareller.....mums. Och tog vi en fikakorg med oss och åkte till Kalvsjön och fikade. Var så fint där och vädret var kanon. En jättehärlig eftermiddag hade vi igår:)
Ha det bra kära vänner!!

5 kommentarer:

ElinÅ sa...

Glömde ju säga GRATTIS på födelsedagen i efterskott förrut:)

zozzo_87scrapbooking sa...

Vilket gulligt kort i inlägget nedan! O vilket pris du fick:-O Kraam

Kamilla sa...

Du är verkligen värd alla awarder, du är så go å gla :D
Vad mysigt ni haft det, kantareller....då skulle maken ha varit där, han älskar dem!! Inte jag så mycket då :/
Kram kram i massor!

Hanna sa...

Stort GRATTIS till awarden!
Den är du verkligen värd!
Kortet här nedan är fantastiskt vackert.
Kram,
Hanna

Helene sa...

Hej!

Jag skulle vilja beställa två bröllopskort utav dig. Det ska vara till ett par som heter Filip och Maria. Han är jobbarkompis med Peter på Skene järn och är dessutom med i samma jaktlag. Vill alltså ha två kort till samma par men de ska vara lite olika, det ena ska helst vara lite jaktinspirerat och det andra med någon gräsklippare eller traktor på. Hon är nog intresserad av inredning och kläder mm tror jag, känner inte henne så det är mest till honom. De gifter sig den 15 augusti. Hoppas att du kan fixa detta. Helene i Holsljunga.