måndag 20 juli 2009

Halva semestern gjord.....

Nu är halva semsetern gjord.....måndagen om 2 veckor har jag nyss slutat den första arbetardagen....fy katten vad fort det går!!!!! Fattar inte vart tiden tar vägen...Och trots ganska dåligt väder får jag inte mycket gjort i min scraparhörna....Men nu har jag i alla fall lyckats knåpa ihop två kort, ett Välkommen till världen kort, denna gång till en liten tjej:)
Och igår kväll blev jag klar med detta kort, som kanske passar en nära vän eller så.....Brukar inte göra så färgstarka kort som detta är, men kul att göra det ibland åxå....
Nu hoppas jag på lite scrapbooking i em kanske och så ska jag fixa till min andra blogg som jag har skaffat mig.....En fotoblogg där jag kommer lägga ut mina bästa foton....När jag fixat till den som jag vill ha den ska ni får adressen dit, ni som är intresserade av det:)

Ha en fortsatt trevlig dag!!
Kram10 kommentarer:

Kamilla sa...

WOW vilka fina kort du har gjort :D
Och visst går semestern för fort
:(

Kram kram

Lena50 sa...

Jättefina kort...jag gillar ju färger...och denna var ju inte så färgstark ändå.....ska bli kul att följa din fotoblogg:)Kram

ElinÅ sa...

Härligt kort med gullig uggla! Gillar lilla nedvikta hörnet, att så liten detalj kan göra så mkt. Vad spännande med fotoblogg! Hur hinner du med allt?? :) Jag som inte ens har bloggat när jag inte har pysslat nåt:)
Bröllopskortet nedanför är oxå fint, så sött bröllopspar och jag gillar hjärtanen.
Kramar

Essmo sa...

vilka underbara kort ! Jag gillar det nedersta MASSOR sååå himla, himla fint! Å du, inte räkna ner semstern, utan NJUUUT!! hihihi..
kram kram!

sari sa...

vilka söta kort du ahr gjort!! Helt underbara!! Tiden bara rusar iväg nu...*suck*

Lotta sa...

Jättefina kort. Älskar det med ugglan :-)
Jag säger som Essmo... räkna inte ner dagarna... njut av dom som är istället.
Kram

Eyovine sa...

Såååå fina. Ugglekortet var bara för sött * å jag är inte alls svag för ugglor* (himlar med ögonen)

Kramiz Maja

Ammi sa...

Visst går tiden fort, man hinner knappt med...Så jättefina kort :-)

Millan M sa...

Supersnygga kort. Har precis börjat min semester; ska bli såå skönt även om vädret inte är jättebra för tillfället. Men då behöver man ju å andra sidan inte ha dåligt samvete för att man sitte rinne o pysslar!!!

isingen/Marie sa...

snyggt upplägg på "tack för att du finns" kortet. Gillar...